פוטטוס לא מהעולם הזה!

15 דקות

סופר קל

תבנית בינונית

אחרי ניסיונות רבים להכנת הפוטטוס המושלם, ניסיתי עם קמח, ניסיתי עם מליון ואחת תבלינים,

מטוגן  בתנור ומה לא,

מצאתי את האחד! ואתם חייבים לנסות בעצמכם 😉 

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
2-3 תפוחי אדמה מכל סוג
1 סיר מים
2 כפות מלח גס
0.5 כפית סודה לשתייה
שמן זית בנדיבות
מעט מלח גס
1 כפית פלפל שחור גס
1 כפית פפריקה מתוקה
חופן עלי רוזמרין
3-4 שיני שום כתוש
לרוטב- לא חובה
1 כף מיונז
1.5 כפות צ'ילי מתוק

הוראות

1.

בסיר גדול נשים מים רותחים, מלח גס וסודה לשתייה, נערבב היטב ונוסיף את תפוחי האדמה עם קליפתם

בוצע
2.

נערבב את הכל ונמתין בערך 10 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים אבל לא רכים מדי

בוצע
3.

נעביר למסננת וניתן להם להצטנן במשך 20 דקות

בזמן הזה נכין את הציפוי
בוצע
4.

במחבת בינונית נשים שמן זית ושום כתוש, חשוב שהאש תהיה בינונית- נמוכה כדי שהשום לא יישרף בתהליך

בוצע
5.

נוסיף מעט מלח גס ( תפוחי האדמה כבר הומלחו) , פלפל שחור גס, פפריקה מתוקה ורוזמרין

לערבב היטב ולהמתין בערך 3 דקות עד שהשום מתבשל אך לא נשרף
בוצע
6.

לאחר שתפוחי האדמה הצטננו נעביר לקערה ונוסיף את הציפוי, נערבב היטב עד שכל תפוחי האדמה מכוסים ברוטב

בוצע
7.

להעביר לתבנית של תנור , לסדר אותם יפה ולהשתדל שלא יהיו אחד על השני

בזמן הזה נחמם תנור ל200 מעלות
בוצע
8.

נכניס לתנור שחומם כ10 דקות למשך רבע שעה

ויש לכם את הפוטטוס הכי טעים , קריספי מבחוץ, רך מבפנים שמתאים לכל ארוחה
בוצע
9.

אני טבלתי ברוטב מיונז וצ'ילי מתוק- טעים גם בלי כלום, בתאבון!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *