לחמניות המבורגר רכות כמו ענן
אז בשביל הקציצה המושלמת אנחנו צריכים לחמנייה שתעטוף אותה,
ולמה שנלך ונקנה אם אפשר להכין את הכי איכותית בבית?
כמה דקות של עבודה ויש לכם את הלחמנייה הכי רכה, טעימה ואיכותית בעולם!
והכי כיף שמזמינים את כולם לצהריים \ ערב המבורגרים , להתגאות שאפילו את הלחמנייה הכנתם!
מושלמת גם כלחמנייה באופן כללי, לילדים בבית ספר או לעבודה 😉
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם קמח | |
1 כף שמרים | |
1.5 כוסות מים | |
0.25 כוס שמן 10 כפות | |
1.5 כפות סוכר | |
1 כפית מלח |
להברשה
1 כפית סילאן | |
1 חלמון |
הוראות
1.
בואו נכין לחמניות המבורגר מפתיעות!
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/תמונה-ראשית-3.jpg)
בוצע
2.
בקערה קטנה נערבב את השמרים והמים
ניתן להם לנוח למשך 10 דקות
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/שמרים-1.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/מים-4.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/לערבב-4.jpg)
בוצע
3.
בזמן הזה ננפה חצי קילו קמח לקערת מיקסר \ קערה רגילה ונוסיף את הקמח , נערבב את הכל טוב טוב עד שהמלח ייטמע בקמח
נוסיף את הסוכר ונתחיל ללוש
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/קמח-3.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/מלח-5.jpg)
בוצע
4.
נוסיף את המים עם השמרים בהדרגה תוך כדי לישה
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/להוסיף-את-השמרים-והמים.jpg)
בוצע
5.
נוסיף את השמן ונלוש במשך 10 דקות
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/שמן-2.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/מוכן-אחרי-לישה.jpg)
בוצע
6.
נעביר לקערה משומנת היטב את הבצק ונכסה בניילון נצמד \ מגבת למשך שעה
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/ללוש-ביד.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/מנוחה.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/תפח-1.jpg)
בוצע
7.
ניתן לבצק בוקס של אהבה, ונלוש אותו עד שכל האוויר יוצא ממנו , נתפיח ל20 דקות נוספות
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/בוקס.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/תפח-שוב.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/תפח-1.jpg)
בוצע
8.
נקרוץ עיגולים מהבצק, לי יצאו 9 לחמניות
נעשה רווחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ונלחץ על הלחמנייה כדי שתהיה שטוחה יחסית כמו לחמניית המבורגר
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/לחלק-לכדורים.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/להעביר-לתבנית-עם-רווח.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/להתפיח-מכוסה-במגבת.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/למחוץ.jpg)
בוצע
9.
נכסה את הלחמניות במגבת למשך חצי שעה נוספת
בוצע
10.
בקערה קטנה נערבב חלמון יחד עם סילאן ולאחר שהתפתחנו את הלחמניות נכסה אותן בחלמון והסילאן
נוסיף שומשום בנדיבות
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/חלמון.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/סילאן.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/למרוח-מעל.jpg)
בוצע
11.
נחמם תנור ל200 מעלות ונכניס את הלחמניות כשהתנור חם למשך רבע שעה
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/שומשום-2.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/שומשום.jpg)
בוצע
12.
מוכן - ואתם הולכים להתעלף מהריח בבית!
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/מוכן-3.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/רכות.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/10/תמונה-ראשית-3.jpg)
בוצע
כתיבת תגובה