פאי פקאן מושחת של אבא משה!

30 דקות

קַל

1 פאי בינוני

תתכוננו למתכון הכי טוב לפאי פקאן שתמצאו,

פאי פאדג'י שמרגיש מושחת ברמות!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
220 גרם קמח
1 ביצה
6 כפות מים
1 כפית סוכר
מלח
100 גרם חמאה קרה
למלית הפאי
1 כוס פקאנים טחונים
0.75 כוס סוכר חום כהה
קורט מלח
1 כוס מייפל
2 ביצים
50 גרם חמאה מומסת

הוראות

1.

בקערת מיקסר עם וו גיטרה נשים כוס וחצי + כף קמח לבן , ביצה, 6 כפות מים , כפית סוכר, מלח ונתחיל בלישה

בוצע
2.

תוך כדי ערבול נוסיף את החמאה הקרה

בוצע
3.

כשנוצר לנו בצק אחיד נעביר אותו לקערה ונכסה בניילון נצמד, נכניס למקרר לחצי שעה

בוצע
4.

לאחר חצי שעה נוציא את הבצק מהמקרר ונרדד אותו על נייר אפייה בגודל של התבנית העגולה

בוצע
5.

נניח בתוך התבנית, אפשר לשטח ואפשר להניח על השולים, תלוי בעובי הבצק שאתם רוצים

בוצע
6.

בעזרת מזלג נעשה חורים קטנים בבצק ונכניס למקפיא ל45 דקות עד שעה

בוצע
7.

נכין את המלית

בקערת מיקסר נערבב את הסוכר החום, קורט מלח , מייפל, ביצים והחמאה המומסת, נטחן את הפקאנים ונוסיף אותם
בוצע
8.

נעביר את המלית לפאי הקפוא ונפזר מעל פקאנים שלמים

בוצע
9.

ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 30-40 דקות

יש לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה מבפנים
בוצע
10.

להוציא מהתנור, לתת לעוגה לנוח 5-10 דקות ולטרוף!

בוצע

הערות

מומלץ לאכול עם גלידת וניל קרה מעל
ניתן לעשות את הבצק עבה יותר בכך שבמקום לשים על השוליים את הפאי נשים רק על התחתית וקצת מעלה - מומלץ!

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *