סלט בוראטה איטלקי

10 דקות

סופר קל

2 סועדים

כשאני ודניאל בעלי היינו באיטליה לא הפסקנו לאכול סלט בוראטה,

בכל מקום,

ובכל מקום היו מגישים את זה אחרת , פעם עם עגבניות שרי, פעם עם עגבניות רגילות, פעם עם עגבניות מיובשות ( שפחות התחברנו )

אבל תמיד היה משהו בגבינה החמאתית הזאת שכבש אותנו.

כשנחתנו בארץ התחלנו לחפש את המקום לבוראטה המושלמת, עד שהתייאשתי והחלטתי להכין בבית- ויצא ככ טעים!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 חבילת עגבניות שרי
חופן עלי בזיליקום
1 גבינת בוראטה
2 ארטישוק
זיתי קלמטה לפי טעם
1 כפית חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
1 מיץ לימון מלימון שלם
0.5 כפית מלח גס
1.5 כפיות פסטו

הוראות

1.

בקערה בינונית נשים את עגבניות השרי חתוכות למחצה

נוסיף את עלי הבזיליקום, גבינת הבוראטה, זיתי קלמטה, ארטישוקים חתוכים
בוצע
2.

נתבל בחומץ בלסמי, מלח גס, שמן זית איכותי וממרח פסטו טעים

בוצע
3.

נאכל בתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.