פיצה נפוליטנה

30 דקות

בינוני

2 פיצות M

הפיצה המושלמת!

בצק רך כמו ענן ומנגד קריספי,

רוטב שאין לו תחליף וטעם משגע!

אי אפשר להפסיק לאכול

והריח בבית- מ ש ו ג ע! 

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם קמח פיצה / רב תכליתי
25 גרם שמרים טריים או כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
0.75 כוס שמן זית
2 כוסות מים חמימים
400 גרם גבינת מוצרלה איכותית
לרוטב
שמן זית בנדיבות
3-4 שיני שום כתוש
350 גרם מחית עגבניות קלה
מלח ופלפל גס לפי טעם
חופן עלי בזיליקום ואורגנו טריים

הוראות

1.

בקערה קטנה נפורר את קוביית השמרים הטריים ( או לחילופין נשים את השמרים היבשים ) יחד עם כוס מים חמימים והסוכר

לערבב היטב ולתת לקערה לנוח במשך 10 דקות
בוצע
2.

בקערת המיקסר עם וו לישה נניח קמח , שמן זית ואת תערובת השמרים , נפעיל עד איחוד חומרים.

בוצע
3.

לבסוף נוסיף את המלח ונפעיל שוב 10 דקות עד קבלת בצק רך ודביק .

בוצע
4.

נכסה ונתפיח כשעה.

בוצע
5.

לאחר שעה נפתח את הבצק ונוציא את האוויר

בוצע
6.

לאחר התפחת הבצק נחלק ל2 חלקים שווים ונניח על משטח מקומח (הבצק אמור להיות דביק) ונתפיח שוב למשך 15 דקות כשהבצק מכוסה

בוצע
7.

בזמן הזה נתחיל בהכנת הרוטב

בסיר בינוני נחמם שמן זית ונוסיף שום כתוש טרי נערבב עד שהשום מזהיב על אש בינונית ונוסיף את מחית העגבניות, נערבב היטב ונוסיף מלח ופלפל גס לפי טעם, ניתן להוסיף גם צ'ילי חריף נוסיף את עלי הבזיליקום והאורגנו הטריים ונערבב נכסה את הסיר על אש נמוכה למשך 20 דקות על מנת שהרוטב הצטמצם
בוצע
8.

לאחר ההתפחה נקמח משטח עבודה ונתחיל לשטח את הבצק העגול, נפתח את כל חלק בעזרת הידיים מהמרכז כלפי חוץ בצורת עיגול , בצורה שנוציא את האוויר שבבצק לשוליים של הפיצה . ננוע החל מהמרכז ועד שולי הבצק, מבלי למעוך את שולי הבצק, ככה שנפנה את כיסי האוויר לדפנות בצק הפיצה.

נעביר בזהירות לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מומלץ להפוך את תבנית התנור לצד השני ולהניח מעליה את הפיצה מה שידמה טאבון
בוצע
9.

לאחר שהפיצה עגולה בצורה מושלמת והדפנות תפוחות נוסיף את כפות הרוטב ואת גבינת המוצרלה

בוצע
10.

נוסיף תוספות שאוהבים, אנחנו הוספנו פטריות פורטובלו, זיתי קלמטה ועיגולי מוצרלה נוספים

ניתן גם להוסיף שמן כמהין כזיגוג
בוצע
11.

נחמם תנור על 220 מעלות טורבו

נכניס את הפיצה כשהתנור רותח ל10 דקות
בוצע
12.

מוכן ומושלם! מומלץ להוסיף עלי בזיליקום טריים לאחר האפייה

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *