מרק בטטות צלויות

10 דקות הכנה + זמן תנור 45 דקות

קַל

4 קערות מרק

אז החורף רשמית כאן

ואני חייבת להגיד ולהודות

שזה המרק הכי טעים שאכלתי, ברמה ממש גבוהה

קל ברמות !

5 from 2 Reviews

רכיבים

התאם מנות
2 בטטות
1 בצל סגול
1 ראש שום
מלח גס
שמן זית בנדיבות
200 מל קרם קוקוס
כתוספת
עלי בזיליקום
קרוטונים

הוראות

1.

בתבנית של תנור נשים קוביות בטטה , בצל סגול וראש שום

נחתוך את הראש של השום ונפזר שמן זית ומלח גס, נסגור בתוך נייר אלומיניום
בוצע
2.

נפזר שמן זית בנדיבות ומלח גס ונכניס לתנור ללא מכסה על 200 מעלות למשך 45 דקות

בוצע
3.

נמעך את כל המרכיבים ונעביר לסיר

נוסיף תיבול לפי טעם, נטעם ונראה אם חסר מלח
בוצע
4.

נוסיף את קרם הקוקוס, במידה ואתם רוצים מרק פחות סמיך תוסיפו עוד קרם קוקוס ותתקנו תיבול

בוצע
5.

לערבב על אש נמוכה למשך 5-10 דקות ומוכן! בתאבון

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

2 Comments

  • קורל

    היי שיר, המרק נראה טעיםםםםם.
    מה אפשר לשים במרק במקום קרם קוקוס? למי שפחות מתחבר..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *