סופגניות ספינג' שקשה להפסיק לאכול

3 דקות הכנה, חצי שעה - שעה התפחה

סופר קל

15 ספינג

אז אזהרה!

את המתכון הזה קשה להפסיק לאכול, זה ככ טעים שאין לתאר

חג שמח.. ומשמין!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
2 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
1.5 כוסות מים חמימים
1 ליטר שמן לטיגון
לטבול מהצדדים
1 כוס סוכר

הוראות

1.

בקערה נערבב את הקמח , השמרים והסוכר

בוצע
2.

תוך כדי לישה נוסיף את המים החמימים

בוצע
3.

לאחר שמתגבשת עיסה אחידה ודביקה נכסה למשך חצי שעה - שעה, כמה שיותר זמן יותר טוב

נכניס למקום חשוך וחמים כמו תנור כבוי
בוצע
4.

נחמם ליטר שמן בסיר רחב עד שהשמן מגיע ל160 מעלות

במידה ואין לכם מדחום חכו שסביב כף מעץ יצטברו בועות קטנות
בוצע
5.

לטגן ולהעביר לרשת \ נייר סופג

בוצע
6.

לאחר 2 דקות לטבול את הספינג' בסוכר משני הצדדים

לאכול בתאבון! קשה להפסיק
בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *