קייל קריספי

5 דקות + 20 דק תנור

סופר קל

קייל הוא ירוק ממשפחת הכרוב והוא עשיר במלא ויטימנים!
תמיד בערב יש לי חשק לנשנוש מהיר –

בטוחה שגם לכם!

אבל לרוב נשנושים מהירים הם עתירי קלוריות
אז אני יודעת שזה נשמע הזיה,

אבל קייל קריספי בתנור יכול להיות תחליף בריא וטעים!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 חבילת קייל
0.5 כוס שמן זית/שמן ניטרלי
מלח לפי טעם

הוראות

1.

נשטוף היטב את עלי הקייל ונייבש טוב

בוצע
2.

אני אוהבת להפריד את העלים מהגבעול כי הוא מתקשה בתנור

בוצע
3.

נניח בתבנית עם נייר אפייה, נשפוך מעל שמן ומלח, אפשר עוד תבלינים שאתם אוהבים ונערבב את הכל נכניס לתנור ל3 דקות על 180 מעלות וננמיך ל50 מעלות למשך רבע שעה (מומלץ לבדוק מידי פעם כי הגדלי עלים שלכם כנראה שונים מאצלי )

בוצע
4.

בתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.