בשר אסאדו מפורק בבישול ארוך

5 דקות עבודה - 3-5 שעות המתנה

בינוני

4 מנות

אז אחרי שהעלתי לכם מתכון לבאן כלכך רציתם מתכון לבשר המפורק

ובמיוחד בשבילכם המתכון עולה
הבשר מתאים גם לאכילה עם אורז יחד עם הרוטב שלו,

ניתן גם להוסיף בשר מספר 5(:

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 קילו בשר מספר 9
שמן ניטרלי
2 בצלים
4-5 גזרים
2-3 גבעולי סלרי
1 שורש פטרוזיליה + עלים
4-5 שיני שום שלמות
5 עלי דפנה
חופן עלי טימין
0.5 - 1 ליטר מים רותחים / ציר ירקות / ציר בשר
מלח&פלפל

הוראות

1.

בסיר גדול נשים מעט שמן ונצרוב את הבשר מכל הצדדים, במידה ותרצו לאכול את הבשר כתבשיל לא מפורק ניתן ומומלץ להוסיף גם בשר מספר 5

לצרוב משני הצדדים ולהוציא לצלחת
בוצע
2.

לשמור על הנוזלים שנשארו בסיר (ניתן להוסיף מעט יין אבל לא חובה) ולטגן את הבצל, נוסיף גם את הגזר , הסלרי, שום, שורש הפטרוזיליה ונערבב היטב

בוצע
3.

נוסיף את עלי הדפנה, עלי הטימין ואת הבשר

בוצע
4.

נוסיף את הציר/ מים עד שמכסים את כל הבשר , נתבל במלח ופלפל

בוצע
5.

נסגור את הסיר ונביא לרתיחה, כשהגיע לרתיחה ננמיך לאש בינונית ונשאיר על הגז למשך 3-4 שעות

בוצע
6.

ככל שהבשר יהיה יותר שעות על הגז הוא יהיה יותר טעים ומתפרק בקלות

בוצע
7.

במידה ונרצה לאכול יחד עם המרק נגיש עם אורז

במידה ונרצה בשר מפורק נסנן את המרק ונפרק את הבשר לשיערות(ממש בקלות!)
בוצע
8.

בתאבון!

בוצע

הערות

במידה ולא השגתם שורש פטרוזיליה ניתן לוותר אך משדרג ברמות!
מומלץ להשתמש בציר ירקות/ ציר בקר במידה ואין ציר ניתן להוסיף 2 כפות מרק עוף אך לא חובה

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *