פסטה עגבניות וגבינות מדהימה!
אז זוכרים את טרנד העגבניות והפטה בתנור?
אנחנו אחרי פסח וכל מה שבא לי זאת פסטה איכותית
לקחתי את הטרנד ושיניתי אותו והופתעתי מכמה שיצא מדהים!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם פסטה - לשמור על מי הבישול | |
2 חבילות עגבניות שרי תמר חתוכות לחצי | |
חופן של גרנה פדנו איכותית של גד | |
מלח לפי טעם | |
0.25 רבע כפית צ׳ילי חריף | |
2 שיני שום פרוסות | |
100-20 גרם של מאק אנד צ׳יז גד |
הוראות
1.
בתבנית שיכולה להכנס לתנור נשים את עגבניות השרי החתוכות למחצה ונפזר מעל פרמזן, נוסיף מלח וצ׳ילי חריף עם השום ונכניס לתנור על 100 מעלות ל10-20 דקות
בוצע
2.
נוציא מהתנור ונטחן את הכל עם בלנדר מוט אם צריך ניתן להוסיף מעט מים
בוצע
3.
בנתיים נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ונשמור על מי הפסטה
בוצע
4.
נוסיף לרוטב העגבניות שיצרנו את תערובת הגבינות מאק אנד צ׳יז של גד ונוסיף מעט ממי הבישול של הפסטה
בוצע
5.
נערבב היטב עד שכל הגבינות נמסות והכל מתאחד
בוצע
6.
נוסיף את הפסטה, עוד גרנה פדנו מעל
בוצע
7.
וזה מושלם וטעים ברמות!
בתאבון
בוצע
הערות
שת״פ במימון מחלבות גד
כתיבת תגובה