3 סלטים ליום העצמאות ב10 דקות עבודה

10 דקות

סופר קל

3 קערות סלטים

אתם מוכנים להכין 3 סלטים מושלמים ליום העצמאות?

הכל בו זמנית, 10 דקות וזה כלכך קל

חג שמח!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
טחינה בארכה בכל אחד מהסלטים בנדיבות
0.5 ראש כרוב
1 כף מלח
4 כפות שומשום קלוי
2 בטטות
2 כפות שמן זית
מלח גס
1 כפית סילאן
1 כף פיסטוקים קלויים
0.5 ראש כרובית
2 כפות שמן זית
מלח גס
מיץ לימון בנדיבות לכל סלט

הוראות

1.

נרתיח סיר מים חמים עם מלח בנדיבות ונחלוט את פרחי הכרובית לכמה דקות

בוצע
2.

נחתוך את הכרוב דק , נניח בקערה ומעל נפזר מלח, נקווצץ את הכרוב חזק וניתן לו לעמוד מספר דקות כדי שיגיר נוזלים, זה ימנע מאיתנו בהמשך להוסיף שמן, אך אפשר למי שאוהב

בוצע
3.

לאחר שחלטנו את הכרובית נעביר אותה, מסוננת לחלוטין מנוזלים לתבנית שמתאימה לתנור, נוסיף קוביות בטטה ונפזר מעל שמן זית ומלח גס

בוצע
4.

נעביר לתנור לוהט על טורבו 250 מעלות למשך 20 דקות

בוצע
5.

במחבת נקלה שומשום, נוציא לצלחת ונקלה פיסטוקים

בוצע
6.

ועכשיו להרכבה!

בוצע
7.

נסדר את הכרוב בצלחת יפה, נוסיף לימון בנדיבות ונפזר מעל את השומשום הקלוי,

ניתן להוסיף שמן אך לא חובה ונפזר מלא מטחינה בארכה
בוצע
8.

בצלחת יפה נסדר את הכרובית, נוסיף מעט מיץ לימון ואת הטחינה

בוצע
9.

בצלחת יפה נסדר את הבטטות, נוסיף מעל סילאן, פיסטוקים וטחינה

בוצע
10.

וזהו! זה כזה פשוט. בתאבון!

בוצע

הערות

פרסום ממומן בשיתוף בארכה

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *