טופו בול
אז את המנה הזאת הכנתי בערב ,
אני ודניאל היינו רעבים ממש ולא היה חזה עוף מופשר או בשר
רק טופו שקניתי לפני שבועיים ולא השתמשתי
למען האמת? אף פעם לא הכנתי טופו,
תמיד שמעתי מהסביבה שזה חסר טעם וסתמי
אבל אחרי שקראתי הרבה ראיתי שהוא פשוט מקבל את הטעם שאנחנו בוחרים בשבילו- אז מה יכול להיות לא טעים?
הכנתי קערה מושקעת!
שמורכבת ממתכונים קטנים
צירפתי לכם בבלוג
איך להכין צ׳יפס קייל שהוספתי ועכשיו להוראות הכנה!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 חסה | |
10-20 עגבניות שרי תמר | |
2 פאקצוי (לא חובה) | |
חופן תירס | |
צ׳יפס קייל ( לא חובה אבל מוסיף מרקם!) |
לטופו
300 גרם טופו במרקם קשה | |
1 כף קורנפלור | |
0.5 כוס סויה | |
2 חתיכות יפות של ג׳ינג׳ר | |
0.25 כוס טריאקי | |
צ׳ילי חריף לפי טעם | |
2 עלי בצל ירוק חתוכים לאלכסונים |
הוראות
1.
בקערה נשים את החסה, עגבניות שרי, תירס, צ׳יפס קייל ונתבל במלח, לימון ושמן זית
בוצע
2.
במחבת רותחת נשים פאקצ׳וי (לא חובה) מונח על הבטן עם קצת מלח ונוסיף מים חמים נסגור את המחבת ונאדה במשך 10 דק, ניתן צריבה מהצד השני ונוסיף לצלחת סלט שלנו
בוצע
3.
לטופו- ניקח טופו במרקם קשה ונייבש אותו היטב עם נייר סופג, נוסיף כף קורנפלור ונערבב
בוצע
4.
במחבת נשים מעט שמן, נשים את הקוביות טופו ( בלי הרבה קורנפלור , רק מה שעליהן) נקפיץ ונצרוב לכמה דקות על מנת לקבל מרקם קריספי,
בוצע
5.
בקערה נפרדת נערבב את כל מרכיבי הרוטב- סויה, טריאקי, צ׳ילי חריף, ג׳ינג׳ר ובצל ירוק ונוסיף למחבת
בוצע
6.
ננמיך לאש בינונית ונערבב עד צמצמום הרוטב בחצי
בוצע
7.
נוסיף לצלחת ובתאבון!
בוצע
הערות
את הטופו ניתן להגיש עם אורז במקום
כתיבת תגובה