רביולי בטטה מושלם של אבא משה

אז שמעו סיפור,

רביולי בטטה שאתם חייבים להכין!

בכל ארוחה משפחתית חלבית מאז שאני זוכרת את עצמי

אני ואבא משה מבשלים ביחד את ארוחת החג,

ותמיד יש בינינו תחרות סמויה , גם לכם יש דבר כזה?

רגע – אדייק את זה- אבא מכריז על מלחמה ,

איזו מנה יותר מנצחת בשולחן! והרביולי בטטה הזה שובר את כל החוקים,

אבא שלי כל שנה מנצח רק בזכותו!
אז רציתי לפרסם לכם מתכון שאם יש לכם איזשהי תחרות

(אבל בריאה כזאת, תחרות בריאה)

תכינו את זה ותנצחו את כולםםםם

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם רביולי בטטה
50 גרם חמאה
2 בטטות
4-5 שיני שום חתוכות דק
1 כוס חלב
מלח לפי טעם
0.25(רבע) כפית פלפל לבן
0.5 כפית צ׳ילי חריף לא חובה
קורט אגוז מוסקט
250 מל שמנת מתוקה 38% אפשר גם שמנת לבישול עם אחוזים נמוכים יותר

הוראות

1.

נבשל בסיר עם מים רותחים ומלח את הרביולי לפי הוראות היצרן

בוצע
2.

במחבת נשים 25 גרם חמאה וקוביות של בטטה, רצוי שהקוביות יהיו קטנות כדי שיתרככו בקלות אבל לא מדי קטנות כדי שיישאר בהן טעם!

בוצע
3.

נטגן מכל הצדדים, נוסיף 25 גרם נוספים ונכסה עד שמתרכך

בוצע
4.

כשהבטטה רכה נוסיף את השום ונערבב עכשיו תעצרו הכל- ופשוט תריחו איזה ריח מדהים יש בבית!

בוצע
5.

נוסיף חלב ותבלינים ונערבב

מלח, פלפל לבן, צ׳ילי חריף, אגוז מוסקט
בוצע
6.

נוסיף את השמנת, נערבב וזה מוכן!

בוצע
7.

לאחד בין הרביולי לרוטב לפני הגשה וזה מושלם

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.