עוגת סופגניות אפויות
טוב לא יודעת מה איתכם
כמה מטוגן כבר אפשר לאכול?
אפילו בשבילי זה מוגזם!
ובאלי כזאת עוגה לשבת, משהו מפנק אבל חנוכה וכולם מדברים רק על סופגניות
אז למה לא לפנק את עצמנו בעוגה?
5
from
2
Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם קמח | |
1 כף שמרים | |
1 כפית מלח | |
0.5 כוס סוכר | |
1 ביצה L | |
50 גרם חמאה מומסת | |
1 כוס מים חמימים |
למילוי ופיזור מעל
ריבה \ כל ממרח אחר | |
אבקת סוכר |
הוראות
1.
בקערה קטנה נערבב את השמרים המים והסוכר
נתפיח למשך 10 דקות
בוצע
2.
בקערת מיקסר \ ערבול ידני נערבב את כל המצרכים למעט המלח
לאחר לישה של כמה דקות וכאשר מתגבש בצק נוסיף את המלח ונמשיך בלישה של 10 דקות
בוצע
3.
נעביר לקערה משומנת ונכסה בניילון נצמד, נתפיח כשעה
בוצע
4.
לאחר שעה נלוש את הבצק 2 דקות על מנת להוציא את האוויר ונתפיח שוב כחצי שעה
בוצע
5.
לאחר חצי שעה נחלק את הבצק לעיגולים במשקל של 50 גרם
אמורות לצאת 18 סופגניות , נכסה ל20-30 דקות
בוצע
6.
נחמם תנור על 185 מעלות, נסדר את הכדורים בתבנית עגולה \ כל תבנית שתרצו ונכניס לתנור למשך 25 דק
בוצע
7.
לאחר 25 נוציא מהתנור ונתן להוציא להתקרר, נזלף ריבה \ כל ממרח שתרצו בתוך הסופגניות ונפזר בנדיבות אבקת סוכר
בוצע
2 Comments
-
אורנה
היי, מה אפשר במקום ביצה?.
אפשר להתפיח במקרר למחר?