לאפת עדשים כתומה משני מרכיבים בלי טיפת שמן

5 דקות

סופר קל

5-6 לאפות

לאפת עדשים שאתם חייבים להכין!

אל תבהלו אני לא הולכת להפוך

לבלוגרית אוכל בריא, המתכונים שאתם הכי אוהבים – המושחתים

ימשיכו לעלות

אבל שמדובר במשהו טוב

וטעים- באלי לחלוק אותו איתכם!
והוא גם כל-כך קל

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 כוס עדשים כתומות
1.5 כוסות מים קרים
0.5 כפית אבקת שום (אפשר גם בלי)
מעט מלח
תוספות מעל
אני מילאת בגבינות שאני אוהבת- בולגרית 5 אחוז, קוטג עם זעתר והוספתי בצל מוחמץ וסלט מתובל

הוראות

1.

בבלנדר נטחן את העדשים עד שהן ממש הופכות לקמח דק ורק לאחר מכן נוסיף את המים, אבקת שום וקצת מלח

נטחן שוב למרקם חלק
בוצע
2.

במחבת לא חמה נניח 3-4 כפות מהבלילה ונשטח היטב

אפשר לעשות את זה בעזרת הזזת המחבת ואפשר גם עם כף
בוצע
3.

נפעיל את הגז על החום הכי גבוה ואחרי דקה בערך ננמיך לחום בינוני גבוה, התהליך אמור לקחת בין 2-3 דקות עד שהלאפה ממש מתייבשת מכל הצדדים

ממליצה לחלץ מכל הצדדים עם כף כדי שלא יידבק ולהפוך פשוט
בוצע
4.

לאחר שהפכנו נכבה לגמרי את האש וניתן לזה כמה דקות לשבת, נוציא לצלחת ונעשה את אותו התהליך עם הלאפה החדשה,

המחבת עדיין תהיה מעט חמה לכן אני ממליצה לעבוד מהר עם כף
בוצע
5.

אני מילאת בגבינות שאני אוהבת- בולגרית 5 אחוז, קוטג עם זעתר והוספתי בצל מוחמץ וסלט מתובל

גילגלתי כמו בסרטון וחתכתי ובתיאבון!
בוצע
6.

אפשרי לגמרי להשאיר את הלאפות כמו שהן ללא הגלגול ולנשנש אותן עם הירקות והגבינות זה חוויתי וכיף ממש

בוצע
7.

בתאבון

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *