ממרח שום מדהים שנולד בטעות!

40 דקות על הגז

קַל

אז המתכון הזה נולד לגמרי בטעות!

בכלל התכוונתי להכין שום קונפי

אבל את המתכון הזה כנראה שהייתם חייבים להכיר
בישלתי את השום קצת יותר מדי זמ

ן כי שכחתי אותו על הגז ואז אמרתי לעצמי

אוקיי פאדיחה… אני לא אגיש את זה ככה
השום התקרמל והמרקם הרך של הקונפי הלך לאיבוד
אז החלטתי לטחון אותו עם שמנת וזה יצא מדהים!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
250 מל שמן זית שאתם אוהבים את הטעם שלו
20-40 שיני שום קלופות
2 גבעולי עלי טימין
להוספה
שמנת להקצפה 38%

הוראות

1.

בסיר קטן נשים את שמן הזית ונוסיף את עלי הטימין והשום כך שהשמן זית מכסה לגמרי את השום

בוצע
2.

נדליק את האש על אש נמוכה מאוד וניתן לשום להתבשל,כשנוצרות בועות סביב השום זה אומר שהתהליך קורה!

בוצע
3.

ניתן לו להתבשל עד שמתרכך בערך 30 דקות ואז ניתן עוד כמה דקות עד שהוא משנה את צבעו ומעט מתקרמל, חשוב לשים לב שלא נשרף!

בוצע
4.

נסנן מהשמן ונעביר לבלנדר , נוסיף שמנת לפי הרצון למרקם שנרצה, ניתן לזלף כל פעם קצת כדי שנקבל את המרקם שנרצה

בוצע
5.

נוסיף מעט מלח אפשר גם פלפל וצ׳ילי חריף

בוצע
6.

וזה מושלם!!!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *