ספגטי מיטבולס הכי טעים שיש!

30 דקות

קַל

6 מנות

אז אני לא יודעת איך עד היום לא העלתי לכם את הספגטי מיטבולס שלי אבל נראה לי שהגיע הזמן לא?
הוא כל-כך טעים, קל להכנה, ממצרכים שיש בבית והטעם? חלום! אי אפשר לעבור ליד זה מבלי למזוג לך צלחת

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם פסטה מכל סוג
500 גרם בשר טחון
2 בצלים
1 צרור של פטרוזיליה ( כוס פטרוזיליה קצוצה )
מלח לפי טעם
0.25 רבע כפית צ׳ילי חריף
מעט שמן ניטרלי
4-5 שיני שום קצוצות דק
3-5 כפות רסק עגבניות איכותי
2 כפיות פפריקה מתוקה
300-400 גרם עגבניות מרוסקות

הוראות

1.

בקערה בינונית נשים את הבשר הטחון

את הבצל והפטרוזיליה נחתוך דק ונשים חצי מהכמות בקערה עם הבשר וחצי נשמור לאחר כך ונתבל במלח וצ׳ילי חריף, נלוש את הבשר היטב עד שיש לנו בשר תפוס יחסית , בערך 3-4 דקות נכדרר קציצות (בערך 20-25) אני אוהבת אותן קטנות אבל מה שאתם תרצו!
בוצע
2.

במחבת רחבה נשים מעט שמן ניטרלי ונטגן את הקציצות משני הצדדים, נוציא לצלחת

בוצע
3.

באותו המחבת עם המשקעים של הבשר, עם הטעם של הבשר נוסיף בצל קצוץ דק ושיני שום קצוצות נערבב היטב וניתן לזה כמה דקות על אש גבוהה-בינונית

בוצע
4.

ננמיך את האש לבינונית חלשה ונוסיף את הרסק, נערבב היטב וניתן לו להפתח קצת

בוצע
5.

נוסיף את הפפריקה, מלח ועגבניות מרוסקות

בוצע
6.

ונוסיף את הקציצות, נכסה על אש בינונית-נמוכה למשך 20-30 דקות

בוצע
7.

נפתח ונוסיף את הפסטה המבושלת

בוצע
8.

נגיש עם פטרוזיליה ובתאבון!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *