מרק בטטות צלויות
אז החורף רשמית כאן
ואני חייבת להגיד ולהודות
שזה המרק הכי טעים שאכלתי, ברמה ממש גבוהה
קל ברמות !
5
from
2
Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 בטטות | |
1 בצל סגול | |
1 ראש שום | |
מלח גס | |
שמן זית בנדיבות | |
200 מל קרם קוקוס |
כתוספת
עלי בזיליקום | |
קרוטונים |
הוראות
1.
בתבנית של תנור נשים קוביות בטטה , בצל סגול וראש שום
נחתוך את הראש של השום ונפזר שמן זית ומלח גס, נסגור בתוך נייר אלומיניום
בוצע
2.
נפזר שמן זית בנדיבות ומלח גס ונכניס לתנור ללא מכסה על 200 מעלות למשך 45 דקות
בוצע
3.
נמעך את כל המרכיבים ונעביר לסיר
נוסיף תיבול לפי טעם, נטעם ונראה אם חסר מלח
בוצע
4.
נוסיף את קרם הקוקוס, במידה ואתם רוצים מרק פחות סמיך תוסיפו עוד קרם קוקוס ותתקנו תיבול
בוצע
5.
לערבב על אש נמוכה למשך 5-10 דקות ומוכן! בתאבון
בוצע
היי שיר, המרק נראה טעיםםםםם.
מה אפשר לשים במרק במקום קרם קוקוס? למי שפחות מתחבר..