טיפ מושלם- החציל המושלם

שעה עד חמש שעות המתנה - דקה עבודה!

סופר קל

1 חציל בלאדי

אוהבים חצילים? אוהבים סביח?

יש דרך להכין אותם נכון!

בכל יום שישי אמא שלי מכינה סביח, חצילים הכי טעימים שיש!
ולא משנה איפה אכלתי בארץ- החציל שלה הכי טעים!
שאלתי אותה איך היא עושה את זה והיא החליטה לשתף אותנו בסוד שלה

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 חציל בלאדי
מלח גס
שמן לטיגון

הוראות

1.

אמא שלי אוהבת להשתמש בחציל בלאדי אבל זה עובד עם כל חציל, נקלף את החציל ונחתוך לפרוסות לא עבות ולא דקות מדיי, תלוי מה אתם אוהבים!

בוצע
2.

נניח את הפרוסות על מסננת ונפזר מעל מלח גס

בוצע
3.

נכסה במגבת וניתן לזה לשבת שעה עד 5 שעות, אפשר גם יותר

בוצע
4.

ברגע שנרצה לטגן את החצילים נניח אותם על מגבת ונייבש אותם טוב טוב, החציל הגיר מלא מים ואנחנו לא רוצים להכניס מים לשמן רותח אז להשקיע!

בוצע
5.

נשים במחבת שמן ושהשמן חם נניח את החצילים

מומלץ לא להניח את כל החצילים בבת אחת כי ברגע שמניחים את החצילים השמן מתקרר לכן ממליצה לחכות כמה דקות בין חציל לחציל
בוצע
6.

לאחר טיגון נעביר למסננת/נייר סופג וזה מושלם!!!!

בוצע
7.

בתאבון!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *