פאד קפאו ביתי ופשוט

אז המסעדות שאני הכי אוהבת לאכול בהן בחוץ הן אסייאתיות,

מלא טעמים מיוחדים וטעימים,

החלטתי להביא לכן לבית את הפאד קפאו שלי, לא חריף מדי והטעמים לא אסייאתים עד כדי כך כדי שייגע בכל אדם ישראלי שפשוט אוהב אוכל טוב!

אז בתאבון

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
שמן זית
3-4 שיני שום כתוש
1 בצל בינוני
2 גמבות אדומות
1-2 פלפל חריף 1 אדום צ'ילי 1 ירוק
חופן נענע
1 חבילת בזיליקום טרי
0.5 כפית צ'ילי חריף
מלח גס לפי טעם
500 גרם בשר טחון
1 כפות כורכום
2כפיות פפריקה מתוקה
0.5 כפית פלפל שחור
2-3 כפות רוטב סויה
2 כפות מיץ לימון
אורז מכל סוג שתבחרו
4 ביצים ( לכל מנה אחת
בצל ירוק

הוראות

1.

במחבת לשים שמן זית ולטגן את השום והבצל

בוצע
2.

להוסיף את הגמבה והפלפל החריף

בוצע
3.

להוסיף נענע ובזיליקום קצוצים

כמה שיותר יותר טעים ומוסיף מלא טעם וריח
להוסיף מלח וצ'ילי חריף
בוצע
4.

לערבב את הכל ולהוציא לצלחת

בוצע
5.

באותה המחבת לטגן בשר טחון

בוצע
6.

להוסיף תבלינים - כורכום, צ'ילי חריף ,פפריקה מתוקה, צ'ילי חריף ומלח

בוצע
7.

להוסיף את התערובת ממקודם ועוד עלי בזיליקום שלמים

להוסיף את הסויה והלימון
בוצע
8.

להעביר לצלחת עמוקה עם אורז

בוצע
9.

במחבת לשים כמות נדיבה של שמן ולטגן ביצת עין

הביצה צריכה להיות קריספית מלטה ואת הצהוב נשקה בשמן החם כדי שיהיה נוזלי ועם זאת יתבשל
בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.