עוגיות פאדג’ נימוחות

10 דקות

קַל

9 עוגיות

טוב, תקשיבו רגע
אלו העוגיות הכי טעימות, רכות, רטובות וטעימות שתאכלו בחייכם,
10 דקות עבודה, 10 דקות בתנור
ויש לכם את העוגיה המושלמת. בתאבון

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
0.5 (חצי) כוס חמאה קרה
0.5 (חצי) כוס סוכר חום
0.25 (רבע) כוס סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
1 + 0.25 (1 ורבע) כוסות קמח
0.5 (חצי) כוס קקאו
1 כף קורנפלור
0.5 (חצי) כפית סודה לשתייה
קורט מלח
שוקולדים אהובים

הוראות

1.

לחמם תנור ל180 מעלות

בוצע
2.

בקערת מיקסר נקציף עם וו גיטרה חמאה, סוכר חום וסוכר לבן

בוצע
3.

נוסיף ביצה ותמצית וניל ונערבב לדקה

בוצע
4.

לנפות לבלילה קמח, קקאו, קורנפלור ולהוסיף סודה לשתייה וקורט מלח

לערבב שוב עד שהבלילה מוכנה
בוצע
5.

להוסיף שוקולדים, אני הוספתי שוקולד לבן ושוקלד ציפס ולערבב עם כף

לכדרר כדורים ולסדר אותם עם רווחים בתבנית
בוצע
6.

להכניס לתנור למשך 10-12 דקות

כשמוכן להוציא ולהמתין 5 דקות עד שמתקרר
בוצע
7.

לטרוף!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *