פתיתים בולונז בסיר אחד
אז המאכל הזה מזכיר לי את הילדות,
כמו מאכלי גן כאלה שאי אפשר לשכוח את הטעם שלהם?
זורקים את המצרכים לסיר במשך 2-3 דקות, מכסים 20 דקות ויש ארוחת צהריים שיכולה להספיק לכל המשפחה!
בתאבון
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
3 כפות שמן זית | |
2 בצלי שאלוט | |
4 שיני שום | |
500 גרם בשר טחון | |
3 כפות רסק עגבניות | |
2 כוסות מים רותחים | |
400 גרם פתיתים | |
מלח ופלפל | |
1 כפית פפריקה מתוקה | |
0.25 (רבע) כפית כמון |
לקישוט
עירית קצוצה |
הוראות
1.
במחבת לשים שמן זית ולטגן את בצלי השאלוט החתוכים לחצי ואת השומים השלמים
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/09/שמ8ן-זית.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/09/שום-שלם.jpg)
בוצע
2.
להוסיף את הבשר טחון ולפורר אותו בעזרת כף עץ
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/09/בשר-טחון.jpg)
בוצע
3.
כהבשר מקבל צבע נוסיף את הרסק העגבניות ונערבב
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/09/רסק-עגבניות.jpg)
בוצע
4.
נוסיף את כל חבילת הפתיתים, נערבב היטב ונוסיף מים רותחים
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/09/פתיתים.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/09/מים-רותחים-1.jpg)
בוצע
5.
נוסיף את כל התבלינים
הפפריקה המתוקה, כמון, מלח ופלפל ונערבב היטב
בוצע
6.
נכסה על אש נמוכה בינונית למשך 20 דקות ומוכן!
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/09/עירית.jpg)
בוצע
הערות
ניתן להמיר את השאלוט לבצל לבן רגיל
כתיבת תגובה