כדורי פירה קריספיים ממולאים גבינה

20 דקות

קַל

12 כדורים

אז את המתכון הזה קשה להסביר במילים.

הוא יותר טעים ממה שדמיינתי, משהו בפירה החמאתי יחד עם הגבינה וכל הקריספיות פשוט הופך את כל הדבר הזה ללא רגיל,

בקיצור- אתם חייבים לנסות את זה!

5 from 2 Reviews

רכיבים

התאם מנות
שמן לטיגון עמוק
3 תפוחי אדמה בינוניים
25 גרם חמאה
1 ביצה
1 כוס קמח
1.5 כפית מלח
100 גרם גבינת מוצרלה איכותית
לציפוי
1 ביצה
פירורי לחם

הוראות

1.

נקלף את תפוחי האדמה ונחתוך לרבעים, נוסיף אותם לסיר מים רותחים עם כף מלח

בוצע
2.

לאחר שתפוחי האדמה מתרככים נסנן את המים ונעביר לקערה, כשתפוחי האדמה חמים נוסיף את קוביית החמה ונמעך הכל יחד

בוצע
3.

נוסיף את הביצה, קמח והמלח ונמשיך לערבב עד שנוצר לנו בצק אחיד ומעט דביק נכסה ונכניס למקפיא למשך 5-10 דקות

בוצע
4.

נוציא מהמקפיא, נרטיב את הידיים ונכדרר כדורים שווים בגודלם נשטח את הכדור, נוסיף כף מוצרלה ונכדרר שוב, חשוב למעוך את הכדורים תוך כדי הכדרור על מנת שלא יהיה אוויר בפנים מה שיגרום להם להפתח בטיגון.

נטבול את הכדורים בביצה ואז בפירורי לחם
בוצע
5.

נעביר לסיר עם שמן עמוק וחם , נטגן משני הצדדים ונעביר לרשת / נייר סופג

בוצע
6.

וזהו! מושלם ומוכן

ניתן להגיש עם בצל ירוק/ עירית כקישוט ומטבל עגבניות איכותי בתאבון :)
בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

2 Comments

  • ארנון

    היי
    ניסיתי להכין בדיוק כמו שכתבת אבל ממש אי אפשר להתעסק עם הפירה ועוד קמח. הכל נדבק בצורה שאי אפשר לעבוד איתו. הוספתי עוד חצי כוס קמח ועדיין… ממש לא הצלחתי עד שבסוף נאלצתי להוסיף פירורי לחם לעיסה… אשמח לדעת איפה טעיתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *