עוף חמוץ מתוק מטורף!

טוב אז ככה,
הסגר הקודם שהיה הכביד על כולם ואני תמיד מנסה לחדש בארוחת צהריים, ולשטוף כמה שפחות כלים (את הטיגון של האוכל מכינים במחבת אחת בלבד!!)
אתם יודעים… אם היום לא מגוון לפחות שהאוכל יהיה. את המתכון העלתי בסגר שעבר אבל ככ הרבה לא מכירים אותי (כי נוספו חדשים מדהימים) אז ביקשתם שאפרסם שוב❤️
אז באותה התקופה אחותי @chen_ashkenazi1 אמרה לי שחסר לה ממש ללכת לקניון, לקנות בגדים , לטייל קצת ולשבת לאכול עם חברה,
כששאלתי אותה מה לאכול היא אמרה לי … העוף הזה הטעים בקומה למעלה,
אז אמרתי למה לא ? נכין לה אוכל של קניון (תכלס זאת מנה שלא מביישת גם מסעדה אסיאתית שווה במיוחד אבל לא נדבר על זה)
רוצים להרגיש בקניון/במסעדה אסיאתית שווה? תכינו את המנה הזאת

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם חזה עוף
1 כוס קמח תופח
2 ביצים
0.25 כוס מים
0.5 כפית מלח
1 כף סויה
לרוטב
2 כפות סילאן
1 כף צילי מתוק
1 כף טריאקי
0.5 כפית דבש
1 כפית שום כתוש
1 כפית גרידת לימון
מיץ לימון מלימון שלם
0.5 כפית צילי חריף
1 כף שמן שומשום

הוראות

1.

להכנת הבלילה יש לשים את כל מרכיבי הבלילה ולערבב את הכל

בוצע
2.

לחתוך עוף לקוביות ולהכניס לבלילה

בוצע
3.

לערבב עד שכל העוף מכוסה בלילה ולהכניס למחבת עם הרבה שמן

בוצע
4.

להוציא את החתיכות עוף הקריספיות לנייר סופג

בוצע
5.

להכנת הרוטב יש לשים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ולערבב את הכל

בוצע
6.

לנקות את המחבת משמן ולהכניס את הרוטב

בוצע
7.

להוסיף לרוטב מיץ לימון מחצי לימון

בוצע
8.

לתת לרוטב להצטמצם במשך 3-4 דקות

בוצע
9.

להכניס את העוף ולכסות אותו ברוטב

בוצע
10.

לאחר 5 דקות להוציא מהאש, להוסיף שומשום ובתאבון!

בוצע
11.

אני הגשתי עם אורז ובצל ירוק - היה סוף!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *