בקלוואה חגיגית עם קדאיף

סופר קל

טוב אז יש מאכל שאבא שלי ממש אוהב!

וזה בקלוואות, רציתי להכין לו משהו מיוחד לחג, הכנתי כבר את הדפי פילו והם נרטבו לי ונדבקו,

אז אלתרתי עם קאדיף, והאמת? אני לא חושבת שמשהו אחר היה יכול להיות טעים יותר!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
100 גרם מרגרינה
300 גרם קדאיף
1 כוס פיסטוקים
0.5 חצי כוס פקאנים
0.5 כוס אגוזי מלך
1 כפית קינמון
2 כפיות סוכר
למי סוכר
1 כוס סוכר
2 כוסות מים רותחים
1 מיץ לימון מלימון שלם

הוראות

1.

לשמן תבנית עם מעט מרגרינה ולהוסיף חצי מהשערות קדאיף

לקצוץ את הקדאיף עם מספריים, אפשר גם בקערה נפרדת ולהוסיף חצי מכמות המרגרינה, לערבב היטב
בוצע
2.

לקצוץ היטב את הפיסטוקים , אגוזי המלך והפקאנים ולהעביר לצלחת

להוסיף קינמון וסוכר ולערבב היטב לאחר מכן לשפוך את הכל מעל הקדאיף בתבנית ולשטח היטב עם כוס
בוצע
3.

להוסיף מעל את שאר הקדאיף המתובל בחמאה ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 40 דקות

בוצע
4.

בזמן הזה להכין את המי סוכר, לשים את כל המרכיבים בסיר עד שכל הסוכר נמס

בוצע
5.

כשהבקלוואה יוצאת מהתנור לשפוך מעל את המי סוכר ולהזיז אותה מעט שהכל ייכנס פנימה

לטרוף בתאבון!
בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *