תבשיל חצילים אסייאתי עם בשר

האמת שאני בשוק מהמתכון הזה!

אני תמיד רגילה להכין חצילים עם בשר ברוטב מזרחי יותר, יותר עגבניות, יותר תבלינים

ופתאום אבא שלי חשב על משהו חדש, רוטב אסיאתי עם חצילים ובשר

מודה שבהתחלה חשבתי שהרעיון הזוי ושזה לא יכול להשתלב לעולם, אבל הנה אני כאן מודה-  שזה אפילו טעים יותר!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 חציל
500 גרם בשר טחון
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
מלח ופלפל
שמן לטיגון החצילים
1 כף צ'ילי מתוק
2 טיפות שמן שומשום
1 כף טריאקי
2 כפיות סויה
2 שיני שום
0.5 כפית צ'ילי חריף
0.5 כף סילאן

הוראות

1.

במחבת לטגן חצילים ולהעביר אותם לנייר סופג

בוצע
2.

לתיבול הבשר

בקערה לשים את הבשר יחד עם התבלינים, מלח ופלפל, פפריקה מתוקה וכורכום, לערבב את הכל טוב טוב עד שלבשר יש צבע מהתבלינים
בוצע
3.

לקחת חתיכת בשר בינונית ולשים בקצה החציל, לגלגל אותו

בוצע
4.

להניח את כל החצילים המגולגלים בקצה התבנית העגולה

בוצע
5.

לפרוש את עלי החציל הריקים כמו פרח באמצע התבנית

בוצע
6.

ובאמצע ובחללים הריקים להכניס בשר

בוצע
7.

לשים את כל מרכיבי הרוטב בקערה נפרדת ולערבב

סילאן ,צ'ילי מתוק, שמן שומשום, טריאקי, סויה ושום
בוצע
8.

לשפוך מעל את הרוטב ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך כ35 דקות

בוצע
9.

לאכול בתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.