פוטטוס בתנור
טוב אז לאחר המתכון של הקריספי צ'יקן חשבתי לעצמי שפשוט חייב משהו ליד,
איזה משהו טעים וכיפי, ומה הכי מתאים מתפוחי אדמה?
אז הכנתי פוטטוס בתנור והאמת ? יצא טעים רצח!
מבחוץ קריספי וטעים ומבפנים כמו פירה- י א מ י !
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
4 תפוחי אדמה | |
0.5 כפית פפריקה מתוקה | |
0.5 כפית כורכום | |
0.5 כפית פלפל שחור | |
מלח | |
1 כוס קמח | |
1 כוס מים | |
0.2 כפית פפריקה חריפה |
הוראות
1.
בקערה לשים תפוחי אדמה ומים חמים שיכסו אותם
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-18.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-1-1.jpg)
בוצע
2.
בקערה נפרדת נשים את כלל המרכיבים
קמח , מים , תבלינים ולערבב
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-2-1.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-3-1.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-4-1.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-5-1.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-6-1.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-7-1.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-8-1.jpg)
בוצע
3.
לסנן את התפוחי אדמה מהמים ולטבול בתערובת
להעביר לתבנית משומנת עם נייר אפיה
חשוב לשמן את התבנית!!
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-9-1.jpg)
להכניס לתנור על 180-200 מעלות למשך חצי שעה
בוצע
4.
לטרוף
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-10-1.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/07/image.jpeg-11-1.jpg)
בוצע
הערות
חשוב מאוד לשמן את התבנית
כתיבת תגובה