פוטטוס בתנור

10 דקות

סופר קל

תבנית גדולה

טוב אז לאחר המתכון של הקריספי צ’יקן חשבתי לעצמי שפשוט חייב משהו ליד,

איזה משהו טעים וכיפי, ומה הכי מתאים מתפוחי אדמה?

אז הכנתי פוטטוס בתנור והאמת ? יצא טעים רצח!

מבחוץ קריספי וטעים ומבפנים כמו פירה- י א מ י !

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
4 תפוחי אדמה
0.5 כפית פפריקה מתוקה
0.5 כפית כורכום
0.5 כפית פלפל שחור
מלח
1 כוס קמח
1 כוס מים
0.2 כפית פפריקה חריפה

הוראות

1.

בקערה לשים תפוחי אדמה ומים חמים שיכסו אותם

בוצע
2.

בקערה נפרדת נשים את כלל המרכיבים

קמח , מים , תבלינים ולערבב
בוצע
3.

לסנן את התפוחי אדמה מהמים ולטבול בתערובת

להעביר לתבנית משומנת עם נייר אפיה חשוב לשמן את התבנית!!
להכניס לתנור על 180-200 מעלות למשך חצי שעה
בוצע
4.

לטרוף

בוצע

Notes

חשוב מאוד לשמן את התבנית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *