ספגטי מיטבולס הכי טעים שיש!
אז אני לא יודעת איך עד היום לא העלתי לכם את הספגטי מיטבולס שלי אבל נראה לי שהגיע הזמן לא?
הוא כל-כך טעים, קל להכנה, ממצרכים שיש בבית והטעם? חלום! אי אפשר לעבור ליד זה מבלי למזוג לך צלחת
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם פסטה מכל סוג | |
500 גרם בשר טחון | |
2 בצלים | |
1 צרור של פטרוזיליה ( כוס פטרוזיליה קצוצה ) | |
מלח לפי טעם | |
0.25 רבע כפית צ׳ילי חריף | |
מעט שמן ניטרלי | |
4-5 שיני שום קצוצות דק | |
3-5 כפות רסק עגבניות איכותי | |
2 כפיות פפריקה מתוקה | |
300-400 גרם עגבניות מרוסקות |
הוראות
1.
בקערה בינונית נשים את הבשר הטחון
את הבצל והפטרוזיליה נחתוך דק ונשים חצי מהכמות בקערה עם הבשר וחצי נשמור לאחר כך
ונתבל במלח וצ׳ילי חריף, נלוש את הבשר היטב עד שיש לנו בשר תפוס יחסית , בערך 3-4 דקות
נכדרר קציצות (בערך 20-25) אני אוהבת אותן קטנות אבל מה שאתם תרצו!
בוצע
2.
במחבת רחבה נשים מעט שמן ניטרלי ונטגן את הקציצות משני הצדדים, נוציא לצלחת
בוצע
3.
באותו המחבת עם המשקעים של הבשר, עם הטעם של הבשר נוסיף בצל קצוץ דק ושיני שום קצוצות נערבב היטב וניתן לזה כמה דקות על אש גבוהה-בינונית
בוצע
4.
ננמיך את האש לבינונית חלשה ונוסיף את הרסק, נערבב היטב וניתן לו להפתח קצת
בוצע
5.
נוסיף את הפפריקה, מלח ועגבניות מרוסקות
בוצע
6.
ונוסיף את הקציצות, נכסה על אש בינונית-נמוכה למשך 20-30 דקות
בוצע
7.
נפתח ונוסיף את הפסטה המבושלת
בוצע
8.
נגיש עם פטרוזיליה ובתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה