בטטה מדורה לשבועות
בכל פעם שאני הולכת למסעדה ויש בתפריט מנה ראשונה שכוללת בטטה אני לוקחת, כי זה פשוט תמיד טעים
וכשאני מארחת זה פתרון מעולה!
זאת מנה ראשונה שנחטפת! קלה ברמות, ואפילו משביעה
אז יאללה, בואו נכין!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1-3 בטטות בינוניות ( רצוי באותו הגודל) | |
מלח גס | |
4 כפות גבינה לבנה | |
2 כפות לאבנה 5 אחוז | |
פלפל שחור גס | |
נענע קצוצה | |
פרמז׳ן |
הוראות
1.
נשטוף היטב את הבטטות עם סקוצ עד שהן נקיות לגמרי נעטוף בנייר אלומיניום היטב והדוק
בוצע
2.
נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו למשך שעה או עד שהבטטות ממש מתרככות, מאוד תלוי בגודל!
בוצע
3.
נוציא מהתנור וניתן לזה 5-10 דקות להתקרר
בוצע
4.
נפתח ונעביר לצלחת הגשה, נחתוך לחצי ואז באמצע ונפזר מעל מלח גס
בוצע
5.
בקערה נפרדת נערבב לאבנה וגבינה לבנה, אפשר גם להשתמש רק בגבינה אחת או בכל גבינה שתבחרו
בוצע
6.
נוסיף פרמז׳ן מגורדת, פלפל שחור גס ונענע קצוצה
בוצע
7.
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה