דג מושלם לשישי או לארוחה בריאה!

10 דקות הכנה 40 דקות בתנור

קַל

תבנית גדולה , 6-8 סועדים

אז המתכון הזה נולד שחברה שלי שירז באה לארוחת שישי, היא אוהבת דג בתנור ואוכלת בריא והאמת? שרציתי לשדרג! רציתי להכין משהו אחר שלא אוכלים בדרכ בשישי
וזה יצא מדהים וכלכך פשוט! לכל הירקות כאן יש תחליף.יש לכם ירקות עייפים במקרר? פשוט שימו אותם בתבשיל!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
שמן זית
2-3 קישואים חתוכים קטן ( נקלף אותם ונשמור את הקליפות לתבשיל)
1 כרישה / בצל חתוכים קטן
1 כוס פרחי כרובית
1 כוס פרחי ברוקולי
1 קערה בינונית עגבניות שרי שלמות - 20 עגבניות שרי
3-4 גמבות קטנות
6-8 פילה דג בורי / כל דג
לתבלינים
מעט שמן
1 כף פפריקה מתוקה
מלח בנדיבות
1 כפית סומק
0.5 כפית אורגנו
מעט צ׳ילי חריף
להגשה- מומלץ להוסיף פטרוזיליה/כוסברה עם לימון או שומשום קלוי

הוראות

1.

במחבת גדולה שיכולה להכנס לתנור נשים את כל הירקות ונצרוב אותם מעט במחבת, נכניס לתנור שחומם מראש ל250 מעלות טורבו

בוצע
2.

לאחר 10-15 דקות או עד שהירקות קיבלו צבע יפה ושלום נוציא מהתנור וננמיך אותו ל180 מעלות

בוצע
3.

בקערה קטנה נערבב את כל התבלינים עם השמן

בוצע
4.

נסדר את הדגים יפה במחבת הרחבה ואם תרצו מומלץ לקשט בקילופי הזוקיני ששמרנו בהתחלה ( כפי שמוצג בסרטון) נשפוך את כל הרוטב ונעסה היטב את הדגים

בוצע
5.

נכניס לתנור על 180 מעלות למשך 15-20 דקות

בוצע
6.

וזהו! זה מוכן!

אני מאוד אוהבת להגיש עם פטרוזיליה קצוצה, מיץ לימון ושומשום קלוי
בוצע
7.

בתאבון

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *