מטבוחה לעצלנים- 3 דקות עבודה!

10 דקות

סופר קל

המטבוחה הזאת כל-כך קלה להכנה,

מטבוחה שאתם חייבים להכיר

היא הקבועה של חן אחותי לסביח של שישי וכולם מאוהבים בה
אז לכל מי שבא לו סלט מטבוחה אבל ממש אין לו זמן לקלף עגבניות ולקלות פלפלים ולקלף זה המתכון!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
12 שיני שום
1 גמבה אדומה גדולה
2 פלפלים חריפים ירוקים
1 כף מלאה גדולה של פפריקה מתוקה
1 כף שטוחה פפריקה חריפה
4-5 כפות שמן ניטרלי
1 כפית צ'ילי חריף מיובש
1 קופסה עגבניות מרוסקות
מלח

הוראות

1.

בסיר בינוני נחמם כמות יפה של שמן ניטרלי בסיר, נוסיף את השום וניתן לו לשבת קצת בשמן על אש נמוכה כדי שכל השמן יקבל טעם של שום, שימו לב שהשום לא נשרף

בוצע
2.

נחתוך את הפלפלים החריפים והגמבה האדומה דק ונוסיף לשום לאחר 5 דקות לערך נערבב את הכל יחד

בוצע
3.

נוסיף את הפפריקות והצ׳ילי ונערבב, נפתח אותם קצת בשמן

בוצע
4.

נוסיף קופסה של עגבניות מרוסקות ונערבב

בוצע
5.

ניתן למטבוחה לשבת שעה על אש בינונית- נמוכה לאחר חצי שעה נוסיף מלח לפי טעם במשך השעה נעבור במטבח ונערבב את המטבוחה כל הזמן, זה מוסיף המון

בוצע
6.

וזהו! יש לכם מטבוחה לשישי והיא כל-כך קלה(:

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *