פיצה ב25 דקות התפחה!

5 דקות עבודה + 25 דקות התפחה בלבד!

סופר קל

4 פיצות אישיות \ 2 פיצות M

המתכון הזה הולך לשנות לכם את החיים!
אני חושפת בפניכם  את הבצק האהוב עליי, הבצק שאני מכינה כל הזמן.
אחרי שתנסו אתם לא תוכלו להפסיק להכין אותו

הבצק יכול לשמש אתכם לכלכך הרבה דברים – פיצות , לחם שום, לחמניות , וכל מה שרק תרצו 

5 from 8 Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם קמח- מומלץ מאוד פיבטי/קפוטו
1 כף שמרים יבשים
0.25 כפית אבקת אפייה
0.5 כוס שמן זית
0.5 כפית סוכר
1 כפית מלח
1.25 כוסות מים פושרים
מעל
ממרח פסטו/ רוטב עגבניות / רוטב שמנת- מה שתרצו!

הוראות

1.

בקערת מיקסר נשים את הקמח, אני ממליצה מאוד לשים קמח איכותי 00, ככה המתכון יוצא הכי טוב שאפשר! ניתן להשתמש גם בקמח רגיל אבל ממליצה להשקיע

בוצע
2.

נוסיף את השמרים, אבקת אפייה והסוכר וקצת משמן הזית נתחיל ללוש ותוך כדי לישה נוסיף את השמן זית והמים באיטיות בזליגה. הבצק יכול להיות מעט דביק לאחר שמתגבש גוש בצק נוסיף את המלח ונעביר להתפחה בקערה משומנת היטב בשמן זית

בוצע
3.

לאחר 25 דקות הבצק שלנו מוכן! אפשר להתפיח אותו גם עד 72 שעות אבל כבר אחרי 25 דקות הוא מעולה ומתאים לכל מטרה,

בוצע
4.

נפתח אותו לעיגול, נקמח את משטח העבודה ( לא חובה לקמח כיוון שהבצק ממש ממש נעים למגע ועבודה )

בוצע
5.

נוסיף מעל תוספות שאנחנו אוהבים ונכניס לתנור שחומם מראש ל250 מעלות חום טורבו למשך 5-8 דקות

בוצע
6.

במידה ותרצו בצק שחום יותר מקמו את התבנית מעלה יותר בתנור.

בוצע
7.

בתאבון!

בוצע

8 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *