סביצ׳ה דג לבן מושלם!

10 דקות

סופר קל

1 קערה בינונית

אוהבים סביצ׳ה? המתכון הזה בשבילכם!
לא תאמינו כמה קל להכין כזה בבית

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
2 כפות לאבנה 5% חמוצה
100  גרם דג לבן שאתם אוהבים נקי מעור חתוך לקוביות
3 בצלי שאלוט קצוצים דק - לא חובה
עגבניות שרי בשלל צבעים
0.25 גמבה אדומה קצוצה דק
0.25 גמבה כתומה קצוצה דק
0.5 פלפל חריף
בצל ירוק בנדיבות
3 כפות שמן זית
1 לימון שלם
0.25 כפית מלח
מומלץ להוסיף מנגו / אננס
לקישוט
עלי נענע
לאבנה
סומק

הוראות

1.

נטפל בדג, נחתוך אותו לקוביות קטנות ונניח בקערה

בוצע
2.

במידה ונרצה סביצ׳ה מסורתי נשים את הדג ושאר המרכיבים בקערה מלבד השמן זית ונכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לחצי שעה עד שהסלמון כמו נכבש.

נוציא מהמקרר, נראה שהגענו לרמת הכבישה הרצויה ונוסיף שמן זית 
בוצע
3.

במידה ונרצה להגיש ישר אפשר לסדר את הכל בקערה שבתחתית מונח לאבנה

בוצע
4.

ניתן לסדר את הסביצ׳ה לתוך רינג, ולהגיש בצורה עגולה ויפה ואפשר גם פריסטייל

בוצע
5.

בקיצור הכל מותר! וטעים ברמות

בוצע
6.

בתאבון

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *