טירמיסו קל להכנה – ללא ביצים

15 דקות

סופר קל

תבנית בינונית \ 6 כוסות גדולות

טירמיסו ללא ביצים , קל להכנה ומהיר- בקיצור? לעצלנים!

כשטיילתי שבועיים וחצי באיטליה לכבוד הירח דבש בכל מסעדה הזמנתי את הטרמיסו,

זה קינוח שהוא בין האהובים עליי באופן כללי,

בדיוק מהסיבה שהוא כלכך אוורירי וכיפי לאכילה ולא מרגישים אחריו הרבה רגשות אשם

(למרות שהוא עתיר קלוריות )
הוא כלכך כיפי,

מעורר וטעים וכשהוא נמצא אצלכם במקרר אל תתפלאו אם תעמדו במטבח עם כפית
חשוב לציין שהטרמיסו לא דומה לאיטליה אבל הוא כלכך כיפי וטעים

שזה לא באמת משנה

5 from 1 Review

רכיבים

התאם מנות
400 גרם בישקוטים מכל סוג
3 אספרסו טוב ישר מהמכונה \ קפה חזק במיוחד מקפה מגורען
1.5 כוסות מים חמימים (במידה ואין אספרסו )
2 כפות ברנדי
קקאו לקישוט
לקרם
500 מל שמנת מתוקה
0.25(רבע) כוס חלב
1 חבילת אינסטנט פודינג
400 גרם גבינת מסקרפונה
0.75( שלושתרבע) כוס סוכר
1 כף תמצית וניל

הוראות

1.

נערבב את הקפה יחד עם הברנדי

בוצע
2.

נטבול את הבישקוטים

שימו לב! טבילה ממש קטנה, ממש , לצד השני ולכלי אנחנו לא רוצים שהבישקוטים ייספגו בקפה ויהיו כמו ספוג
בוצע
3.

בכלי זכוכית יפה נסדר את הבישקוטים, אין שום בעיה לשבור אותם כדי שייכנסו לאיזה כלי שתבחרו (לפני הטבילה)

בוצע
4.

בקערת מיקסר נקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג וניל והסוכר עד שנוצרת לנו קצפת יציבה יחסית

נוסיף את התמצית וניל והחלב, נקציף 5 דקות ובסוף את המסקרפונה כף אחרי כף תוך כדי ערבוב
בוצע
5.

בשלב הזה אני ממליצה לטעום את הקרם, במידה ותרצו אותו מתוק יותר - פשוט תוסיפו סוכר

בוצע
6.

נסדר שכבה יפה מעל הבישקוטים ושוב נסדר עוד שורה שלהם, שוב קצפת שוב בישקוטים וכן הלאה

בוצע
7.

נכסה ונכניס למקרר ל5 שעות

בוצע
8.

אפשר לפדר קקאו לפני המקרר ואפשר אחרי, מה שאתם מעדיפים.

בוצע
9.

נוציא מהמקרר ונגיש!

בוצע
10.

כלכך טעים וכיף ותחשבו שאתם מארחים ועמלתם על זה אולי 5-10 דקות וכולם בהלם !

בוצע

הערות

מומלץ להשתמש בקפה חזק מאוד ואיכותי
מומלץ לא לוותר על הברנדי, הוא מוסיף טעם מצוין לקינוח
להזהר שלא לטבול יתר על המידה את הבישקוטים בקפה, זה צריך להיות פחות מחצי שנייה
חשוב מאוד לצנן את הקפה לפני הטבילה
לא לוותר על גבינת המסקרפונה

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

1 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *