פסטה שמנת פטריות – הכי טעימה בעולם

סופר קל

אוקיי. וידוי קטן- זה המתכון הראשון שאי פעם הכנתי, שבכלל לא ידעתי איך לטגן שום או לחתוך כמו שצריך את הפטריה
אני זוכרת את הפעם הראשונה שהכנתי אותו, וכבר אז הוא היה ככ אהוב על כולם
אבל הוא כלכך השתדרג מאז! ידע נוסף אליו. ואהבה!
והוא רק משובח יותר
אז הנה התוצאה המוגמרת במיוחד בשבילכם!
הפסטה הכי טעימה בעולם

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם פסטה לינגוויני
4-8 כפות שמן זית
50 גרם חמאה
6-7 שיני שום כתושות
2 חבילות פטריות שמפיניון
2 שקיות ערמונים
מלח ופלפל גס
1 כוס יין לבן חצי יבש
250 מל שמנת מתוקה אופציה ליותר
0.25(רבע) כפית פלפל לבן לא חובה
0.25(רבע) כפית פלפל שאטה לא חובה
תוספות מעל
פרמז׳ן בנדיבות
שמן כמהין לבנות - לא חובה אך משדרג בטירוף
בזיליקום

הוראות

1.

נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן וטעם אישי במים עם מלח.

בוצע
2.

במחבת בינונית נשים שמן זית וחמאה יחד, נמיס את הכל ונוסיף את הפטריות

בוצע
3.

נטגן את הפטריות מכל הצדדים למשך 5 דקות ונוסיף את הערמונים שקצצנו דק, אני אוהבת להוסיף גם כמה ערמונים שלמים

בוצע
4.

נוסיף כוס יין לבן חצי יבש , נערבב וניתן לאלכוהול להתאדות על אש גבוהה למשך 2-3 דקות

בוצע
5.

נוסיף את השמנת המתוקה, על מנת שיהיה יותר רוטב ניתן להכפיל את כמות השמנת או להוסיף כוס מי בישול לרוטב, במידה והוספתם תטעמו ותסדרו את הטעמים עם תבלינים

בוצע
6.

נוסיף רבע כפית פלפל לבן (אפשר לוותר) ופלפל שאטה לחריפות - גם לא חובה

נערבב את הכל על אש בינונית למשך 5 דקות
בוצע
7.

נוסיף את הפסטה המבושלת לפני הגשה

בוצע
8.

נעביר לצלחות הגשה , נגרד מעל פרמז׳ן איכותי

בוצע
9.

ממליצה להוסיף ממש מעט שמן כמהין לבנות, טעם מדהים לחובבי הכמהין וארומה מדהימה , לא חובה אך משדרג ולא רגיל!

בוצע
10.

מקשטת בעלי בזיליקום ומגישה

מבטיחה לכם שזה מושלם!
בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.