ספגטי מיטבולס

20 דקות ( לאחר שהקציצות מוכנות)

סופר קל

4 מנות

מה יותר מנחם מפסטה, בשר ורוטב עגבניות?

אתם בטח יודעים את התשובה..
בין המאכלים האהובים

והכל מתבשל בסיר אחד!
הסוד הוא להעמיק טעמים, בבישול מקדים של הקציצה ואז שלב שלב בסיר
אז למתכון!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
15-30 קציצות בשר
שמן זית בנדיבות
1 בצל חתוך דק
3 שיני שום
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
צ׳ילי חריף מעט
3 כפות רסק עגבניות איכותי
400 גרם רוטב עגבניות / עגבניות שלמות בקופסה / עגבניות מרוסקות
2 כוסות מים רותחים
300 גרם פסטה
לקציצות
500 גרם בשר טחון
1 בצל קטן חתוך דק
שליש כוס שמן זית
2 פרוסות לחם סחוט מנוזלים בעדינות ללא הקשה
1 ביצה
מלח&פלפל

הוראות

1.

לקציצות -

נניח בקערה גדולה חצי קילו בשר טחון, ביצה, בצל קטן חתוך דק דק , שליש כוס שמן זית ו2 פרוסות לחם ללא הקשה סחוט בעדינות מנוזלים נוסיף מלח ופלפל ונערבב היטב חשוב ממש ללוש את הבשר עם הידיים שלנו כדי שחום הגוף שלנו יאחד את הקציצה מ נכניס את התערובת למקרר לחצי שעה ולאחר חצי שעה נכדרר כדורים
בוצע
2.

בסיר רחב נשים שמן זית ונצרוב את הקציצות משני הצדדים עד שהן מקבלות צבע שחום ויפה נוציא לצלחת ונשמור על הנוזלים שבסיר, נוסיף ישר בצל קצוץ קטן ושיני שום שלמות ונערבב היטב

בוצע
3.

באותו הסיר נפתח את התבלינים, צ׳ילי חריף, פפריקה מתוקה ומלח ופלפל נוסיף מעט מים בכדי שהתבלינים לא יישרפו

בוצע
4.

נוסיף את הרסק וגם אותו נפתח בסיר למשך כמה דקות נוסיף חבילת עגבניות שלמות/עגבניות מרוסקות ו2 כוסות מים רותחים

בוצע
5.

נערבב את הכל ונוסיף את הפסטה, נערבב אותה ונוסיף את כדורי הבשר

בוצע
6.

נסגור ל10-15 דקות ונערבב כל הזמן, חשוב לבדוק את הסיר כל כמה דקות את הערבוב נעשה בעזרת הזזה של הסיר מהידיות ולא בעזרת כף עץ

בוצע
7.

לאחר שהכל מוכן נגיש ובתאבון!

בוצע

הערות

ניתן לוותר על הפסטה ולהגיש עם אורז
זמן הבישול תלוי בבישול הפסטה ובגודל הקציצות

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *