ספגטי בולונז קל וטעים
מכירים את המאכלי ילדות האלה שאתם לא יכולים לוותר עליהם?
כאלה שחשבתם שאימא שלכם עומלת עבורכם שעתיים, קורעת את עצמה במטבח ובסוף גיליתם שזה לוקח 2 דקות להכין?
אז ספגטי בולונז, ב10 דקות עבודה. התחלנו!
5
from
1
Review
רכיבים
התאם מנות
4שיני שום כתוש | |
1 בצל גדול | |
1/2קילו בשר טחון | |
1כפית מרק עוף כפית בהריון | |
1/2כפית פלפל שחור | |
מלח לפי טעם | |
1/4כפית כורכום | |
2כפיות פפריקה מתוקה | |
1כף רסק | |
1/2כוס מים רותחים |
הוראות
1.
בסיר גדול לטגן את הבצל והשום עד שהכל מזהיב
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/03/image.jpeg-3.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/03/image.jpeg-5.jpg)
בוצע
2.
בוצע
3.
להוסיף את הבשר טחון ולערבב אותו עד שהוא נהיה מוכן מכל הצדדים
להוסיף את כל התבלינים, לערבב ולהוסיף את הרסק
בוצע
4.
להוסיף את המים הרותחים , לערבב את הכל
בוצע
5.
זהו מוכן! לשפוך מעל הפסטה
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/03/image.jpeg-4.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/03/image.jpeg-2.jpg)
בוצע
6.
לטרוף
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/03/image.jpeg-1.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/03/image.jpeg.jpg)
![](https://shirsfood.co.il/wp-content/uploads/2021/03/תמנוה-ראשית.jpg)
בוצע
יש גזר במתכון?