פשטידת ירקות מושלמת ללא קמח!

50 דקות בתנור

בינוני

סיר בינוני

דמיינו סיטואציה!
אתם ממש רוצים להכין פשטידת ירקות אבל ממש אין לכם כוח לקצוץ את כל הירקות, האמת? שזאת עבודת פרך
וכמו שאתם מכירים אותי אני ממש אוהבת לבשל- אבל לעבוד קשה? פחות!
אז נינג'ה הוציאו מעבד מזון חזק שקוצץ, פורס, מערבל
בקיצור? עושה הכל!

וישר הכנתי לי איזו פשטידה בריאה לפתוח איתה את השבוע- והפעם ? באפס מאמץ!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 בצל גדול
2 זוקיני ירוק (אפשר כל צבע)
2 בטטות קטנות
2 גזרים
3 ביצים L
מלח&פלפל
0.25רבע כפית צ׳ילי חריף
קצת שמן

הוראות

1.

במעבד מזון של נינג'ה נקצוץ את הבצל דק, את שאר הירקות נגרד גירוד עדין

בוצע
2.

וזהו! נשאר רק להרכיב

בוצע
3.

בסיר בינוני שיכול להכנס לתנור נשים מעט שמן ונטגן את הבצל

בוצע
4.

בקערה נערבב את כל המרכיבים- זוקיני מגורד, בטטות, גזרים

בוצע
5.

נוסיף את הביצים ונתבל במלח פלפל וצ׳ילי חריף לאוהבי החריף

בוצע
6.

נערבב את הכל היטב טוב טוב ונוסיף את כל המרכיבים

בוצע
7.

נשטח מעט ונסדר עם כף עץ, נכסה במכסה למשך 5-7 דקות על אש בינונית כדי שהתחתית תקבל צבע יפה

בוצע
8.

נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 40-50 דקות

בוצע
9.

כשמוכן נוציא מהתנור בזהירות ונהפוך על צלחת

בוצע
10.

זה מושלםםם ברמות! והאמת? אחלה גם לכאלו ששומרים את המשקל

והכי חשוב שלא עבדנו קשה (;
בוצע
11.

אהבתם? אז יאלה! לכו להכין בתאבון

בוצע

הערות

פרסום ממומן בשיתוף נינג'ה

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *