סלט חצילים מושלם לאירוח
בואו נכין סלט חצילים, קרפצ’יו חציל, איך שתרצו לקרוא לזה,
חייבים לארח עם זה בפסח
יכולים להכין את זה בבוקר ולשמור עטוף במקרר
הולכים ליהנות!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2-3 חצילי בלאדי | |
1 לימון שלם | |
מלח בנדיבות |
לקישוט+טעם
טחינה | |
עגבניות שרי | |
0.25רבע כפית סומק | |
נבטי צנונית | |
מעט שמן זית |
הוראות
1.
בתבנית שנכנסת לתנור נשים את החצילים ככה כמו שהם אחרי ששטפנו אותם בתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 40-50 דקות עד שהם רכים מבפנים
הכל תלוי בגודל החציל ככה שאם הם גדולים יותר משלי עדיף יותר זמן ולהפך
בוצע
2.
להוציא מהתנור, לחתוך באמצע ועם כף להוציא את כל ה״בשר״ של החציל
בוצע
3.
להעביר לצלחת הגשה שטוחה וגדולה, להוסיף לימון, מלח ולערבב את הכל
בוצע
4.
למעוך עם מזלג על הצלחת, להוסיף טחינה , עגבניות שרי חתוכות לחצי, סומק ונבטי צנונית
בוצע
הערות
במידה ואתם מכינים את זה בבוקר ומגישים בערב ממליצה לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר
בהגשה לזלף מעט שמן זית מעל ובתאבון!
כתיבת תגובה