פסטה עגבניות שרי חצילים ופרמזן

10 דקות

קַל

3 מנות

את הפסטה הזאת הכנתי ברגע, באמת
דניאל רצה משהו עם חצילים, אני רציתי פסטה, היו עגבניות שרי שכבר התעייפו במקרר ואמרתי
למה לא להכין פסטה טעימה?
השילוב של החצילים שהתרככו מהעגבניות עשה כיף בפה וטעם מתפרץ וזאת לחלוטין פסטה שאכין שוב!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
250 גרם פסטה קונכיות ( חצי חבילה )
1 כוס מי בישול של הפסטה
4 כפות שמן זית
3-4 שיני שום שלמות
1-2 חבילה עגבניות שרי רכות
צרור בזיליקום טרי
1 כוס מים בישול של הפסטה
מלח
1 חציל קטן מטוגן חתוך לקוביות
פרמזן בנדיבות
לקישוט
פרמז'ן

הוראות

1.

נבשל פסטה לפי הוראות היצרן ונשמור כוס ממי הבישול שלה

בוצע
2.

במחבת רחבה נשים שמן זית ונוסיף שיני שום שלמות

בוצע
3.

לאחר 2 דקות נוסיף את העגבניות שרי שהן חצויות לחצי ונוסיף מעל מעט מלח נערבב היטב ונוסיף צרור בזיליקום טרי

בוצע
4.

נוסיף חצי כוס מי בישול של הפסטה וניתן לעגבניות להתרכך ולהזהיר

בוצע
5.

במחבת קטנה עם שמן נטגן חציל חתוך מקולף חתוך לקוביות ( מומלץ להשרות אותו לפני עם מים כדי שכל הנוזלים יצאו ממנו אך לא חובה )

בוצע
6.

נוסיף את הקוביות חציל לרוטב, פרמזן, ואת שאר מי הבישול

נערבב ונבשל עד שהכל מתרכך
בוצע
7.

נוסיף את הפסטה, נכבה את האש ונערבב

נגיש עם פרמזן ובזיליקום
בוצע
8.

מושלם! בתאבון וספרו לי איך היה

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *