ארטישוק בשר ממולא של אבא משה

15 דקות

קַל

6 מנות

אז אתם מכירים את המתכונים האלה שיש כל שישי על השולחן ושאין אתם מחכים כבר לשבת הבאה? אז זה!

ארטישוק בשר ברוטב חמצמץ של אבא שלי, הכי טעים וקל בעולם! מכינים, זורקים לסיר ויש לכם ארוחת ערב

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
2 כפות שמן
5 שיני שום
2 כפות כורכום
0.25 כפית כמון
1 לימון קלוף וחתוך לפרוסות
1 מיץ לימון מלימון שלם
1 ליטר מים רותחים ( לא בטוח שצריך להשתמש בהכל)
1-2 כפות מרק עוף
1 שקית של תחתיות ארטישוק או 2 קופסאות שימורים
לבשר
500 גרם בשר טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח פלפל
1 בצל בינוני

הוראות

1.

* ניתן ומומלץ להרתיח את הארטישוק במים לפני על מנת לרכך אותו.

בוצע
2.

בקערה גדולה נערבב בשר טחון עם בצל חתוך דק ופטרוזיליה קצוצה

בוצע
3.

נמלא את הארטישוקים בבשר ונהדק היטב

בוצע
4.

לרוטב- בסיר בינוני נשים שמן ושיני שום, נערבב ונוסיף את הכורכום נערבב מספר שניות ונוסיף מעט מים רותחים בכדי שלא יישרף נוסיף כמון

בוצע
5.

נחתוך לימון ונוריד את הקליפה ( היא מרה ) נוסיף לרוטב פרוסות ללא גרעינים נוסיף מיץ לימון מלימון שלם

בוצע
6.

נוסיף מרק עוף ( זה מתכון של אבא וככה הוא מכין! אפשר להוסיף ציר עוף במקום )

בוצע
7.

נערבב את הכל, נטעם ואם צריך נוסיף מלח, פלפל ומה שאוהבים

בוצע
8.

נוסיף את הקציצות ארטישוק עם הבשר החי ונביא לרתיחה לאחר שהגיע לרתיחה ננמיך את האש לאש בינונית למשך רבע שעה

בוצע
9.

פותחים את הסיר, אם הארטישוק רך והבשר מוכן אפשר לאכול!

בוצע
10.

מומלץ להגיש עם אורז בתאבון(:

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *