טורטליני לימון

10 דקות הכנה

בינוני

4-5 מנות

לכבוד החג רציתי להכין מתכון שונה,

מתכון של מסעדה אבל מסעדה גבוהה, ועכשיו? תורכם!

כל מה שאתם צריכים זה גבינות מיוחדות ויש לכם מתכון

שמזכיר לי מנות שאכלתי באיטליה!

אתם חייבים להכין לחג!

כל הגבינות והמוצרים ממן האדמה- קוד קופון Shirchip

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם טורטליני פורמג׳י
50 גרם חמאת כמהין ופטריות
4-5 שיני שום
20 גרם גבינת לימון פרסי שחור
1 כוס ארטישוק צלוי
1 לימון
מלח & פלפל
250 מל שמנת מתוקה
0.5 כוס מי פסטה
לקישוט
גבינת פרמז׳ן
גבינת לימון פרסי שחור
רוזמרין

הוראות

1.

במחבת נמיס חמאת כמהין ופטריות ונוסיף את השום, נערבב היטב על אש בינונית-גבוהה

בוצע
2.

נוסיף את גבינת הלימון הפרסי השחור ונערבב, לגבינה יש טעם ייחודי שמעניק רובד למנה, נוסיף את הארטישוק ונערבב היטב עד שהגבינה נמסה וכמו ״נדבקת״ לארטישוק, נוסיף מיץ לימון מלימון שלם ונערבב על אש גבוהה

בוצע
3.

נוסיף את התבלינים, השמנת ונערבב שוב

בוצע
4.

נבשל את הטורטליני/כל סוג פסטה לפי הוראות היצרן ונוסיף לרוטב חצי כוס ממי הפסטה

בוצע
5.

נערבב את הרוטב ונוסיף את הפסטה ישירות מהסיר

בוצע
6.

נקשט בגבינת פרמז׳ן, לימון פרסי שחור ורוזמרין

בוצע
7.

ובתאבון!

בוצע

Notes

מומלץ מאוד לערבב בין הפסטה לרוטב רק לפני הגשה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.