כנאפה בשר אגדי
טוב אז ביום שישי אחד חוויתי התגלות,
שוטטתי ברחובות ירושלים ופתאום נתקלתי בטעם המושלם בעולם – כנאפה בשר.
כשאכלתי אותו היו חסרים לי המון דברים, אבל לגמרי התלהבתי מהרעיון !
אז בשישי הזה החלטתי להגשים אותו.
בלי קשר לכנאפה מעכשיו אני אוכלת בשר טחון רק ככה!
מה שמגניב שזה גם לא לקח הרבה זמן, וגם הרשים בטירוף את המשפחה בשישי,
בתאבון לכם (ולמשפחה)
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
400גרם שיערות כנאפה | |
1/2קילו בשר טחון | |
1 בצל גדול | |
חופן צנוברים | |
חופן שקדים | |
חופן שקדים מולבנים | |
חופן פיסטוקים | |
שמן זית |
הוראות
1.
לשמן מחבת בשמן זית
רצוי לפנק בכדי שלא ידבק למחבת
בוצע
2.
לרפד את המחבת בחצי מתערובת שיערות הכנאפה
בוצע
3.
להרתיח סיר נפרד עם שמן זית ולהוסיף לו בצל
יש לחתוך את הבצל לטבעות
לבשל עד הזהבה
בוצע
4.
להוסיף את הבשר הטחון
עם כף עץ לערבב את הבשר עד שנהפך למוכן לגמרי
בוצע
5.
להוסיף את כל התוספות, השקדים, הצנוברים, הפיסטוקים וקצת מלח
לערבב את הכל עד לאיחוד
בוצע
6.
להוסיף את הבשר עם התוספות מעל הכנאפה
בוצע
7.
לכסות בחצי חבילה השנייה של שיערות הכנאפה
בוצע
8.
להוסיף מעל שמן זית
להפוך ולטגן לעוד 2 דקות
בוצע
9.
להוציא לצלחת ולקשט בפיסטוקים
בוצע
10.
לאכול בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה