עוף חמוץ מתוק בסגנון הודי?

10 דקות

בינוני

5 מנות

את העוף חמוץ מתוק האהוב והמוכר שעבר כבר מליוני צפיות ומאות או אפילו אלפים הכינו אנחנו מכירים!
אבל הפעם לקחתי את הרוטב שלו לכיוון קצת שונה,
רוטב חמוץ וקצת מתקתק עם תבלין חזק של קארי שאפשר אפילו להחליף בכורכום! (ניסיתי וזה גם מעולה ! )
אז שנכין?

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם חזה עוף
1 כוס קמח תופח ( כוס קמח+ כפית אבקת אפייה )
2 ביצים
0.25 (רבע) כוס מים
1 כפית סויה
שמן לטיגון
לרוטב
מעט מהשמן טיגון
2 כפות תבלין קארי / כף תבלין כורכום
1 כוס צ׳ילי מתוק
מלח לפי טעם
1 מיץ לימון שלם

הוראות

1.

בקערה נשים את כל מרכיבי הבלילה- קמח, ביצים, מים וסויה

בוצע
2.

נוסיף את החזה עוף שחתכנו לקוביות שכיף לאכול נערבב היטב את העוף בבלילה

בוצע
3.

במחבת נשים שמן טיגון ונטגן את העוף, נוציא את העוף לרשת אחרי טיגון, ממליצה ממש לטגן למשך זמן עד שנהיה ממש זהוב כדי להגיע לתוצאה קריספית באמת!

בוצע
4.

אחרי שהעוף מגיע לרשת נתבל במלח

בוצע
5.

נשפוך את השמן ונשאיר מעט ממנו במחבת נפתח בתוך השמן את התבלין, את הקארי או את הכורכום מה שבחרתם

בוצע
6.

נערבב היטב וננמיך את האש לאש נמוכה-בינונית נוסיף את הצ׳ילי המתוק , מלא מיץ לימון, נערבב ונצמצם עד שהרוטב נראה כמו בסרטון, נטעם ונוסיף מלח במידה וחסר

בוצע
7.

נוסיף את העוף ונערבב היטב

בוצע
8.

נגיש עם אורז ובצל ירוק ובתאבון!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *