עוגת מייפל שהיא פשוט ע נ ן ☁️

10 דקות הכנה + 40 דקות בתנור

סופר קל

תבנית אינגלייש קייק גבוהה או 2 בינוניות

עוגת מייפל שמאז שהכנתי אותה אני לא מפסיקה להכין, ברמה של 3 פעמים בשבוע
היא נגמרת במהירות ולא נשאר פירור
והיא הכי כיפית לחג או לארוחת שישי כי היא פרווה ומושלמת עם תה בצד

5 from 4 Reviews

רכיבים

התאם מנות
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס מייפל
1 כוס שמן
מלח לפי טעם
1 כוס מים רותחים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
לתחתית העוגה
מייפל בנדיבות

הוראות

1.

בתבנית אינגלייש קייק גבוהה / שתי תבניות אינגלייש קייק נמוכות נשים מייפל בתחתית ונתחיל להכין את העוגה

בוצע
2.

בקערת מיקסר נשים את הביצים והסוכר נתחיל בהקצפה עד שהכל הופך לתערובת קציפה ובו זמנית נחמם את התנור ל180 מעלות

בוצע
3.

נוסיף מעט מלח, שמן ומים רותחים

בוצע
4.

נוסיף קמח, אבקת אפייה ונערבב את הכל ידנית בתנועות קיפול עדינות עד שמתאחד

בוצע
5.

נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 40 דקות

בוצע
6.

נוציא את העוגה מהתנור ונהפוך אותה על צלחת, ניתן לחזק בעוד מייפל כשהיא חמה

בוצע
7.

בתאבון!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

4 Comments

  • יעל

    מה זה גבינת מנורי?

  • דורון

    נראה מעולה!
    איזה גודל כוס צריך להשתמש למתכון?

  • אתי ריבלין

    היי שיר שנה טובה 💐 והמשך עשייה פורה 🙏 במצרכים רשמת כוס מייפל אבל לא הוספת אותה לבלילה או שהוספת ולא ציינת 😘

    • אילנה

      היי. היא התכוונה שאת הכוס מייפל את שופכת לתבנית לפני שאת שמה את הבלילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *