ההמבורגר מושלם

15 דקות

סופר קל

10 קציצות

ההמבורגר המושלם בשבילי הוא הפשוט ביותר,

בשר איכותי וטרי, לא הרבה מאוד תבלינים

ויש לכם את ההמבורגר המושלם!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 קילו בשר טחון מומלץ על 80 אחוז בשר 20 אחוז שומן
חופן פטרוזיליה- אפשר לוותר
1 בצל
1 כוס סודה
מלח ופלפל גס
1 כף קטשופ
1 כפית חרדל

הוראות

1.

אז כדי להכין את קציצת ההמבורגר המושלמת מומלץ לחלוטין להשתמש בבשר איכותי, כמו אונטריב וכו'

אני השתמשתי בבשר טחון רגיל ( בואו נהנה, מדובר בהמבורגר ביתי ולא מדע טילים!) וניסיתי לעשות לכם את התהליך הקל ביותר עם מוצרים שבדרך כלל יש בבית אני לחלוטין ממליצה על 80 אחוז בשר טחון ו20 אחוז שומן
בוצע
2.

לבשר הטחון הוספתי פטרוזיליה קצוצה ובצל שסחטתי ממנו את הנוזלים

בדרך כלל לא שמים בהמבורגר פטרוזיליה אלא בקבב, אבל אני אוהבת את הטעמים שזה מוסיף אתם לגמרי לא חייבים :)
בוצע
3.

אם אתם רוצים לשדרג את הקציצות שלכם, הוסיפו לתערובת הבשר כוס מי סודה, אשר יהפכו אותה לנוזלית וגדולה יותר ואת הקציצות לעסיסיות יותר

בוצע
4.

להוסיף כף קטשופ וכפית חרדל בשביל הטעם, אם אתם משתמשים בנתח יקר של בשר אין צורך

בוצע
5.

ולהוסיף מלח ופלפל ( עדיף להוסיף את התבלינים סמוך לשלב הצלייה )

בוצע
6.

ללוש היטב עם היד ולא עם מיקסר, אני ממליצה לא ללוש מעבר ל3-4 דקות

בוצע
7.

לתת לבשר לנוח ולהתקרר מעט, אני הכנסתי ל15 דקות במקרר את הבלילה ואז עשיתי קציצות

בוצע
8.

לחמם מחבת על אש גבוהה ולצלות את הקציצות, כמובן שעדיף לעשות על גחלים

בוצע
9.

להעביר ללחמנייה עם תוספות משוגעות שאתם אוהבים!

אני הכנתי בעצמי את הלחמניה ( חפשו בבלוג - לחמניות המבורגר ) והוספתי פטריית פורטובלו מעל
בתאבון!
בוצע

Notes

רצוי לקנות את הבשר של ההמבורגר כמה שיותר סמוך ליום ההכנה
מומלץ להשתמש בנתח אונטריב - אני השתמשתי בבשר טחון רגיל כי זה מה שהיה אבל לחלוטין ממליצה על הנתח הזה
טוב הרבה יותר לקנות בשר טרי ולא בשר קפוא
עדיף שטחינת הבשר תעשה ביום ההכנה
ללוש ממש בעדינות ולא יותר מ3 דקות
כדי לעזור לבשר להתגבש, מומלץ לכסות את התערובת ולהכניס למקרר לרבע שעה
לאחר שהגעתם למידת הצלייה הרצויה, תורידו את ההמבורגר מהאש ותנו לו לנוח דקה או שתיים
אם אתם רוצים לשדרג את הקציצות שלכם, הוסיפו לתערובת הבשר מעט מי סודה, אשר יהפכו אותה לנוזלית וגדולה יותר ואת הקציצות לעסיסיות יותר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *