דג בחציל שרוף

55 דקות בתנור + 10 דקות עבודה

קַל

10 מנות

לדג הזה אתם הולכים להתמכר , ומה הקטע שלו? שהוא בכלל קרה בטעות
הכנתי לכל המשפחה לאכול והכנתי גם דגים מרוקאיים, סלטים וביניהם סלט חצילים
חברה שלי שירז לא אוכלת כל דבר אז היא רצתה רק דג בתנור, לקחתי את החצילים שהכנתי לסלט חצילים , מרחתי מעל הדג עם שמן זית והכנסתי לתנור
וכולם רצו רק את הדג שלה!!
אז הייתי חייבת לצלם לכם מתכון שיהיה להם לארוחת חג ובכללי

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
3-4 חצילים
10 דגים
שמן זית בנדיבות
מלח גס

הוראות

1.

נחמם תנור ל220 מעלות טורבו

בוצע
2.

נחתוך את הראש של החציל ונפרוס אותו ל3 חתיכות עבות, אם החצילים קטנים נחתוך ל2 חתיכות עבות

בוצע
3.

נעשה שתי וערב לחציל כפי שמוצג בסרטון ונפזר שמן זית בנדיבות ומלח גס

בוצע
4.

נכניס לתנור עד שהחציל רך לגמרי, בערך 40 דקות תלוי בגודל החציל

בוצע
5.

נוציא את החצילים מהתנור ונוריד את החום ל200 מעלות

בוצע
6.

נפריד בין מילוי החציל לקליפה ובתבנית מרופדת נייר אפייה נניח את הדגים שמעליהם החצילים השרופים מהתנור

בוצע
7.

נבזוק עוד שמן זית ומלח גס ונחזיר לתנור ל10-15 דקות

בוצע
8.

מומלץ להגיש מעל סלט עגבניות ופטרוזיליה עם טחינה מעל וזה מושלם!

בוצע
9.

בתאבון!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *