עוגת פילו חגיגית עם בשר טחון

טוב אז לפני החגים הגיע וראש השנה ממש ממש מתקרב!
לפני שבוע התייעצתי איתכם בסטורי מה החומר גלם שהכי תרצו מתכון אליו לחג והרוב כאן בחרו – בשר טחון!
אז יצאתי לכיוון הסופר והחלטתי לקבל השראה למנה מפשוט לטייל שם בסניף, והאמת? קיבלתי רעיון מטורף !
לקחתי בשר טחון ( כמו שביקשתם ) צנוברים איכותיים, דפי פילו ונתתי לקסם לקרות, מרוב שהמנה יפה , היא לא צריכה להיות מוגשת בכלי בומבסטי ובגלל זה לקחתי סט לצלחות הגשה לבנות, לגמרי הבליט לי את המנה !

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
4 כפות שמן זית
1 בצל
2 חבילות פטריות
400 גרם בשר טחון
מלח ופלפל גס
0.25 כפית קינמון
250 גרם צנוברים
10 דפי פילו
אפשר להגיש עם טחינה וצנוברים מעל

הוראות

1.

במחבת גדולה לטגן שמן זית, בצל חתוך גס וקוביות פטריות

בוצע
2.

כשזה מוכן להוסיף בשר טחון

לרדד ולפתוח את הבשר עם כף מעץ
בוצע
3.

לאחר שהבשר מקבל צבע להוסיף כפית מלח גס, חצי כפית פלפל שחור ורבע כפית קינמון (לא חובה, רק למי שאוהב)

בוצע
4.

לערבב ולהוסיף יותר מחצי מחבילת הצנוברים (השאר לקישוט)

אחר שהבשר הצטמצם מכל הנוזלים לכבות את האש
בוצע
5.

להרכבת המנה לוקחים דפי פילו מופשרים (אני השתמשתי ב10 אבל אתם יכולים להשתמש בכל החבילה, תלוי בכמות הבשר- 10 מתאימים ל400 גרם בשר טחון)

לשמן כל דף בשמן זית משני הצדדים ולהתחיל בהרכבה
בוצע
6.

שני דפים בתחתית ולהדק היטב ואת כל השאר בפינות החוצה כדי שתוכלו לארוז את זה כמו מתנה לחג😜

בוצע
7.

אחרי שנוצרה לכם קערה תוסיפו את כל התערובת הבשר

בוצע
8.

לסגור את כל הקצוות ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 35 דקות

בוצע
9.

להוציא מהתנור ולהוסיף את שאר הצנוברים לאחר שקליתם אותם במחבת

בתאבון!
בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.