קונכיות בולונז מטורפות

אמאלה ואבאלה, קונכיות בולונז מהסרטים!!!
מושלם לצהריים לילדים בחופש וגם לשישי הקרוב

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם פסטה קונכיות גדולות
300 גרם בשר טחון
0.5 בצל
0.5 כפית כורכום
0.25 כפית כורכום
מלח גס
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות שמן זית
לרוטב
4 כפות שמן זית
3-4 שיני שום כתוש
0.5 בצל
6 כפות רסק עגבניות
3-4 כוסות מים רותחים
מלח ופלפל
2 כפיות פפריקה מתוקה
0.25 כפית כמון

הוראות

1.

לבשל את הקונכיות במים רותחים למשך 3-4 דקות רק בשביל שקצת יתרככו ונוכל להכניס את הבשר

בוצע
2.

להכין את הבשר טחון

לשים את כל המרכיבים, הבשר טחון, בצל והתבלינים ולערבב היטב עם שמן זית
בוצע
3.

לכדרר לכדורים בגודל של הקונכיות

בוצע
4.

מכניסה את כל הכדורי בשר לקונכיות ומתחילה להכין את הרוטב

בוצע
5.

מטגנת בצל, שום , רסק עגבניות ומים רותחים, לערבב היטב ולהוסיף תבלינים

בוצע
6.

להוסיף את הקונכיות ולסגור את המכסה

להנמיך את האש ולחכות 20 דקות
בוצע
7.

בתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.