לחם כוסמין משוגע

45 דקות

קַל

כיכר לחם

תמיד אני קונה לחמים, 

והאמת? שאני אוהבת מאוד

רציתי להכין לעצמי לחם בבית שיהיה הכי בריא שאפשר (לא כמו מה שמוכרים בסופר )

אז הכנתי לחם מכוסמין והאמת שיצא ממש משוגע

הזוי שככ קל להכין לחם!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם קמח כוסמין מלא
1.25 כפות שמרים 0.25 זה רבע
1.5 כוסות מים פושרים
0.5 כף סוכר חצי
1 כף מלח
4 כפות שמן זית רבע כוס
מעל
1 כף קמח כוסמין
אופציה לקצת שיבולת שועל

הוראות

1.

בקערת מיקסר נשים את הקמח, כף ורבע שמרים יבשים , כוס וחצי (לשתייה חמה) מים פושרים הסוכר ושמן הזית ונתחיל בערבול במהירות בינונית עם וו לישה

בוצע
2.

נתחיל ללוש ושהבצק מעט מתגבש נוסיף את המלח

בוצע
3.

נלוש את הכל במשך רבע שעה ונעביר לתבנית משומנת

להתפיח שעה וחצי ( מומלץ כמה שיותר )
בוצע
4.

נוציא את הבצק מהתבנית ולאחר מכן נוציא את האוויר מתוכו , אין צורך בלישה חוזרת

בשלב הזה נעצב את כיכר הלחם
בוצע
5.

נתפיח את הבצק שעה נוספת

בוצע
6.

נעביר לתבנית ונפזר מעל קצת קמח כוסמין ואפשרי גם קווקאר

בוצע
7.

נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 45-50 דקות

ונעביר לקירור על רשת
בוצע
8.

כשהלחם קר לגמרי נפרוס אותו

בתאבון!
בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *